اسانس دود به عنوان یک مادهی معطر و طعمدهنده، در بسیاری از صنایع غذایی استفاده میشود. اسانس دود باعث ایجاد عطر و طعم خاصی در محصولات غذایی میشود و همچنین…
اسانس پرتقال چیست؟ اسانس پرتقال یک عصاره طبیعی است که از پوست میوه پرتقال استخراج میشود. این عصاره دارای بوی مطبوع ،شاداب و طعم تلخ و شیرینی است. اسانس پرتقال…
خورشت داوود پاشا داوود پاشا غذای معروف کشور ترکیه که توسط شخصی به نام داوود پاشا ابداع شده و مورد استقبال مردم ترکیه قرار گرفته اخیرا به دلیل شباهت زیادی…
جوشپره یا جوشواره یکی از غذاهای سنتی جنوب خراسان بخصوص در گناباد، فردوس، سبزوار و قائن می باشد. جوشپره در زبان محلی به معنی از بین بردن غم و غصه می باشد. این غذا…
شیرینی سیب یک شیرینی بسیار خوشمزه است. شیرینی سیب را با هل، دارچین، عسل و یا وانیل تهیه کنید. طرز تهیه شیرینی سیب را با طعم عسل و وانیل آلس…
شوید پلو با ماهی و یا همان سبزی پلو غذایی است که اغلب شب عید نوروز ایرانیان آن را تهیه و مهمان سفرههای خود میکنند. این غذا با سبزیجات تازه…
بیف استراگانف یا همان بیف استروگانف غذایی بسیار لذیذ است که با گوشت قرمز و خامه تهیه میگردد. این غذای خوشمزه به همراه برنج، پاستا و یا سیب زمینی سرخ…
قلیه میگو یک غذای بسیار خوشمزه مخصوص جنوب ایران بوده که در شهرهای مختلف به شیوه گوناگون تهیه میشود. برای تهیه این غذا از سبزیجات و میگوی تازه استفاده نمایید.…
کیک یزدی نوعی شیرنی سنتی با دستور پخت بسیار آسان است. طرز تهیه کیک یزدی این شیرینی سنتی و بسیار محبوب را با آلس پایس آموزش ببینید. کیک یزدی را…