درباره آلس پایس
شرکت دانش بنیان طعم و عطر ماگنولیا، اولین و بزرگترین تولید کننده ی انواع طعم و رنگ خوراکی طبیعی در ایران با تولید انواع طعم و رنگ خوراکی طبیعی آلس پایس شامل چاشنی جوجه کباب و مرغ، چاشنی ماهی، انواع طعم های فست فود، انواع طعم های قنادی، بستنی و کافی شاپ، و انواع طعم های رستوران و کترینگ تامین کننده ی نیازهای واحدهای مختلف صنفی شامل رستوران ها، هتل ها، آشپزخانه ها و کترینگ ها، قنادی ها، فست فودها، کافی شاپ ها، سوپر پروتئینی ها و … می باشد. در فرایند طراحی و تولید محصولات طعم و رنگ آلس پایس استفاده از مواد اولیه ی با کیفیت، ترکیبات طبیعی یا بر پایه ی طبیعی، نوآوری و تنوع، ایجاد پروفایل های طعمی خوشمزه و سازگار با ذائقه ایرانی مدنظر و توجه خاص قرار گرفته است. تمام انواع طعم و رنگ خوراکی طبیعی آلس پایس دارای پروانه ساخت معتبر از وزرات بهداشت، و مجوز مصرف در صنوف می باشند.
تاریخچه آلس پایس
نام آلس پایس ( ALLSPICE ) برگرفته از نام نوعی گیاه از جنس پی منتا (Pimenta) و بومی آمریکای مرکزی و جنوبی است. آلس پایس به معنای تمامی ادویه ها بوده چرا که با خوردن آن، هم زمان طعم و عطر چندین ادویه شامل فلفل سیاه، هل، جوز، میخک، دارچین و … در دهان احساس می شود.با توجه به اینکه در چاشنی های آلس پایس از ادویه جات، عصاره ها و روغن های معطر طبیعی مناطق مختلف ایران استفاده گردیده است، و همچنین ذائقه و فرهنگ غذایی حاکم بر این مناطق نامگذاری هر یک از این چاشنی ها به نام منطقه مربوط به خود و خاستگاه گیاهان مورد استفاده صورت گرفته است.