طرز تهیه قلیه میگو: غذای خوشمزه و محلی جنوب + فیلم آموزشی

قلیه میگو یک غذای محلی مخصوص جنوب کشور می‌باشد. این غذای بسیار خوشمزه که در دسته غذاهای دریایی قرار می‌گیرد؛ شباهت بسیار زیادی به قلیه ماهی دارد. یکی از مواردی که در تهیه هر غذایی بسیار کاربردی می‌باشد، استفاده از مواد اولیه تازه است. پس در تهیه قلیه میگو نیز از میگو و سبزیجات تازه استفاده نمایید. از دریای جنوب تا اجاق گاز منزل با ما همراه باشید تا مجله آشپزی آلس پایس طرز تهیه قلیه میگو را به شما آموزش دهد.

مواد مورد نیاز

میگو ۲۰۰ گرم
تمرهندی ۲۰۰ گرم
آب ۱ لیوان
روغن به میزان لازم
پیاز ۲ عدد
سیر رنده شده ۵ حبه
سبزی قلیه (گشنیز، شنبلیله و جعفری) ۲۰۰ گرم
چاشنی ماهی بندری آلس پایس ۲ قاشق غذاخوری

مواد گفته شده قابل تهیه برای ۴ نفر می‌باشد.

طرز تهیه قلیه میگو

میگو که یکی از لذیذترین غذاهای دریایی می‌باشد، یک منبع غنی از آهن، کلسیم، ید و پروتئین است. میگو به شیوه‌های مختلف پخته می‌شود که یکی از بهترین انواع غذا با میگو، قلیه میگو با پلو می‌باشد.

مرحله اول

در مرحله اول از تهیه قلیه میگو ابتدا میگوها را به خوبی پاک کرده و بشویید. سپس آن را با استفاده از چاشنی ماهی بندری آلس پایس و به مقدار ۱ قاشق غذاخوری، مزه دار کنید. به گونه‌ای که همه قسمت‌های میگو به چاشنی آغشته گردد. مزیت چاشنی آلس پایس نسبت به سایر طعم دهنده و انواع ادویه‌جات این است که با استفاده از آن گوشت در کمترین زمان ترد و مزه‌دار می‌شود. این محصول طبیعی را برای تهیه انواع غذا مورد استفاده قرار دهید و لذت ببرید.

مرحله دوم

سپس تمرهندی را داخل یک کاسه ریخته و آن را با یک لیوان آب به خوبی مخلوط نمایید. وقتی که مایه یکدست شد آن را یک مرتبه از صافی عبور دهید. اکنون یک قابلمه برداشته و مقداری روغن داخل آن بریزید. اجازه دهید کمی داغ شود.

مرحله سوم

در مرحله بعد از طرز تهیه قلیه میگو زمانی که روغن داغ شد، پیاز و سیر را کمی داخل قابلمه تفت دهید تا طلایی رنگ شوند. سپس سبزی قلیه را به همراه ۱ قاشق غذاخوری از چاشنی ماهی بندری به قابلمه افزوده و اجازه دهید به خوبی سرخ شود.

مرحله چهارم

وقتی سبزی سرخ شد، تمرهندی صاف شده را به قابلمه افزوده و در قابلمه را بگذارید. اکنون اجازه دهید تا خورشت با حرارت ملایم بپزد. سپس میگوها را نیز به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید بپزد تا به خوبی جا بیفتد.

قلیه میگو حاضر شد؛ نوش جان!

نکات طلایی برای پخت قلیه میگو

  • باید بدانید که پیش از پخت قلیه میگو لازم است که میگوها به خوبی تمیز و شسته شوند. بدین صورت که ابتدا آن‌ها را پاک کنید و سپس مدتی داخل آب جوش و نمک قرار داده و در آخر آن را به خوبی بشویید.
  • در صورت تمایل می‌توانید مقداری زعفران دم کرده و یا زنجبیل، فلفل قرمز و ادویه کاری نیز به منظور طعم دهی، به خورشت اضافه نمایید.
  • در هنگام خرد کردن سبزی قلیه میگو می‌توانید پیاز را ریز خرد کرده و به سبزی اضافه کنید تا طعم و عطر بیشتری به غذا بدهد.
  • اگر می‌خواهید خورشت قلیه شما رنگ خوبی داشته باشد، لازم است که سبزیجات به خوبی سرخ شود.
  • بهتر است که میگوها در مراحل آخر از طبخ، به خورشت اضافه گردد. زیرا در صورتی که زیاد بپزد؛ سفت خواهند شد.
  • در تهیه این غذا می‌توانید رب انار، رب نارنج، رب آلوچه و رب گوجه فرنگی را جایگزین تمرهندی کنید.
  • قلیه میگو و قلیه ماهی غذایی نسبتا تند بوده که شما می‌توانید بسته به ذائقه خود آن را تند کنید.
  • برای اینکه خورشت شما غلظت بیشتری داشته باشد، می‌توانید مقداری آرد را تا جایی که تغییر رنگ ندهد در روغن تفت دهید. سپس آن را به همراه میگو به خورشت اضافه نمایید.
  • می‌توانید مقداری گوجه فرنگی را جداگانه تفت دهید و آن را در مراحل آخر پخت به خورشت بیفزایید.
  • برای جلوگیری از تلخ شدن قلیه میگو بهتر است از شنبلیله کمتری استفاده نمایید.
  • می‌توانید یک عدد سیب زمینی را نیز به صورت نگینی خرد کنید. آن را پیش از اضافه کردن تمبر هندی به خورشت بیافزایید.

طرز تهیه ماهی پفکی را با آلس پایس آموزش ببینید!

برای مشاهده انواع دستور پخت غذا به اینستاگرام آلس پایس مراجعه کنید.

5/5 (1 نظر)
0
در بحث‌‌ پیرامون این مطلب شرکت کنید!
ارسال دیدگاه

دیدگاه شما

تماس با واحد فروش