پتات چاپ ( potato chops ) یا کلوچه سیب زمینی یک غذای هندی است. مواد اصلی این غذا سیب زمینی و سینه مرغ چرخ شده است. با ما همراه باشید…
شوید پلو با ماهی و یا همان سبزی پلو غذایی است که اغلب شب عید نوروز ایرانیان آن را تهیه و مهمان سفرههای خود میکنند. این غذا با سبزیجات تازه…
چاشنی کباب آلس پایس جایگزین بسیار مناسب برای ادویههای کبابی است. این چاشنی مخصوص کباب همه ادویه ها و سبزیجات معطر برای طعم دادن مایه کباب را در خود دارد.
اگر علاقه مند به غذای تند هستید با مجله آشپزی آلس پایس همراه باشید تا دستور پخت مرغ تنوری خوش طعم و مناسب مهمانیها را آموزش ببینید.
سمبوسه مرغ و قارچ یکی از انواع مختلف طرز تهیه سمبوسه است. با چاشنی بندری آلس پایس سمبوسه را همانند سمبوسه جنوبی تند و خوشمزه خودتان در خانه تهیه کنید.
به چاشنی های جدید آلس پایس خوش آمد بگویید: شاندیزی، بلوچی، دزفولی سه چاشنی جدید آلس پایس هستند که شرکت دانش بنیان طعم و عطر ماگنولیا با افتخار برای دوستداران…
طرز تهیه کوردن بلو مرغ یکی از روشهای تهیه غذا با سینه یا فیله مرغ است. همه مراحل برش، رول کردن و سرخ کردن چیکن کوردن بلو به صورت تصویری…
آرانچینی یا آرانچینو یک پیش غذای ایتالیایی از نوع فینگر فود است. جزء اصلی این پیش غذا برنج است. آرانچینی که شبیه کوفته برنجی ایرانی هاست در اصل غذای سنتی…
کوزالاک مانتی ترکیه ای خوشمزه یک فینگر فود شیک و مجلسی است. فیلم دستور پخت غذای کوزالاک مانتی بادمجان را به همراه آموزش کامل و خوشمزه کردن آن با چاشنی…