رنگهای خوراکی در صنایع مختلف مانند مواد غذایی، محصولات آرایشی و بهداشتی، صنایع دستی و... استفاده بسیاری دارد. افزودنیها دارای دو دسته طبیعی و غیر طبیعی میباشد.
ته چین مرغ یک غذای مجلسی و خوشمزه بوده که در مهمانیها جایگاه ویژهای دارد. در این مطلب طرز تهیه ته چین و نکات مهم مربوط به آن را آوردهایم.
سالاد سزار یک وعده خوشمزه و سالم است. این سالاد محبوب را در مجله آشپزی آلس پایس با چاشنی جنگلی آلس پایس تهیه کردیم
فیش اند چیپس یک غذای محبوب بین مردم سرتاسر دنیاست. در مجله آشپزی آلس پایس این غذای خوشمزه را با چاشنی بندری آلس پایس تهیه کردیم.
اگر علاقه مند به غذای تند هستید با مجله آشپزی آلس پایس همراه باشید تا دستور پخت مرغ تنوری خوش طعم و مناسب مهمانیها را آموزش ببینید.
اگر دوست دارید کاپ کیک خانگی و رنگارنگ داشته باشید که با رنگ های طبیعی پخته و سالم باشد طرز تهیه کاپ کیک آلس پایس را از دست ندهید
اسانس دود به عنوان یک مادهی معطر و طعمدهنده، در بسیاری از صنایع غذایی استفاده میشود. اسانس دود باعث ایجاد عطر و طعم خاصی در محصولات غذایی میشود و همچنین…
همسفرطعم مسابقه ی اینستاگرامی آلس پایس ویژه نوروز ۹۸ همسفرطعم یک مسابقه هیجان انگیز اینستاگرامی است که شرکت دانش بنیان طعم و عطر ماگنولیا از ۲۶ اسفند ۹۷ لغایت ۲۶…
چاشنی کباب آلس پایس جایگزین بسیار مناسب برای ادویههای کبابی است. این چاشنی مخصوص کباب همه ادویه ها و سبزیجات معطر برای طعم دادن مایه کباب را در خود دارد.