سالاد سزار یک وعده خوشمزه و سالم است. این سالاد محبوب را در مجله آشپزی آلس پایس با چاشنی جنگلی آلس پایس تهیه کردیم
ته چین مرغ یک غذای مجلسی و خوشمزه بوده که در مهمانیها جایگاه ویژهای دارد. در این مطلب طرز تهیه ته چین و نکات مهم مربوط به آن را آوردهایم.
رنگهای خوراکی در صنایع مختلف مانند مواد غذایی، محصولات آرایشی و بهداشتی، صنایع دستی و... استفاده بسیاری دارد. افزودنیها دارای دو دسته طبیعی و غیر طبیعی میباشد.
املت یک غذای ساده و فوری محسوب میشود. املت روش پخت گوناگونی دارد. در اینجا طرز تهیه املت با قارچ را به شما آموزش دادیم.
مرغ مجلسی یک غذای مجلسی ایرانی میباشد. مرغ سرخ کرده دارای فوت و فن مخصوص به خود است که در این مطلب به شما آموزش دادهایم. سبزیجات آبپز در کنار…
میلک شیک میوهای یکی از بهترین نوشیدنیها در فصل گرما است. برای تهیه انواع میلک شیک میوهای دیگر نیازی به استفاده از میوه نیست. بلکه با طعم و رنگ آلس…
کوکو سیب زمینی یکی از غذاهایی است که طرز تهیه بسیار سادهای دارد و یک از غذای محبوب بر سر سفرههای ایرانی است. کوکو پیتزایی نیز همانند کوکو ساده تهیه…
پیتزا با نان تست یک شیوه متنوع در تهیه پیتزا محسوب میگردد. پیتزا خانگی فست فودی خوشمزه بوده که علاوه بر هدیه حس خوب آشپزی، سلامت شما را تضمین میکند.…
سیب زمینی تنوری غذایی تهیه شده با سیب زمینی، قارچ، پنیر پیتزا و غیره میباشد و طرز تهیه آن بسیار آسان است. تهیه سیب زمینی تنوری با استفاده از چاشنی…