پیتزا با نان تست: طرز تهیه پیتزا خانگی + ویدیو آموزشی
پیتزا تحفه بی نظیری از کشور ایتالیا است که پخت این فست فود خوشمزه به روشهای متنوع و با مواد گوناگون در سرتاسر دنیا انجام میگیرد. پیتزا با نان تست علاوه بر لذتی که در هنگام پخت آن عاید شما میشود، مانند بسیاری از غذاهای خانگی دیگر مزه مخصوص به خود را دارد. پس پیشنهاد میکنیم که مزه پیتزا خانگی را حتما بچشید و برای پخت آن با مجله آشپزی آلس پایس همراه باشید. نکته حائز اهمیت این است که، اغلب همه ما پیتزا را در رستوران و فست فودیها امتحان کردهایم در حالی که پیتزای خانگی بسیار خوشمزه و سالمتر خواهد بود.
مواد لازم برای تهیه پیتزا
پیاز بزرگ | ۱ عدد |
سیر رنده شده | ۲ عدد |
گوجه رنده شده | ۳ عدد |
نان تست | ۳ عدد |
سینه مرغ پخته شده | ۱ عدد |
قارچ | به مقدار لازم |
فلفل دلمهای | ۱ عدد |
پنیر ورقهای گودا | ۳ عدد |
ذرت | به مقدار دلخواه |
پنیر موزارلا | به مقدار دلخواه |
چاشنی شاندیزی آلس پایس | ۲ قاشق غذاخوری |
مواد گفته شده در این دستور پخت قابل تهیه برای ۲ الی ۳ نفر میباشد.
دستور پخت پیتزا خانگی
این پیتزا که به نوعی مینی پیتزا نیز محسوب میشود غذای خوشمزهای است که اغلب با نان تست تهیه میگردد. باید گفت که پیتزا غذایی است که قاعده و قانون مشخصی ندارد و شما با توجه به میل و سلیقه فردی به همراه مقداری خلاقیت، میتوانید پیتزا خانگی دلخواه خود را تهیه کنید. بنابراین این غذا با همه انواع گوشت، سبزیجات و بسیاری از مواد اولیه دیگر قابل درست کردن میباشد.
مرحله اول
برای تهیه این پیتزا با نان تست، اجازه دهید مقداری روغن داخل ماهیتابه داغ شود. سپس پیاز رنده شده را به آن بیافزایید و پس از اینکه کمی تفت دادید نوبت اضافه کردن سیر رنده شده میباشد. وقتی سیر و پیاز پس از کمی تفت دادن طلایی رنگ شدند؛ گوجههایی را که رنده کردهاید به تابه اضافه نمایید.
مرحله دوم
به منظور مزه دار کردن سس پیتزای خود، به مقدار گفته شده از چاشنی شاندیزی آلس پایس به گوجه بیافزایید و اجازه دهید به خوبی بپزد. به جای استفاده از انواع ادویهجات و طعم دهنده، با طعمهای متنوع آلس پایس بدون نیاز به هیچ طعم دهنده دیگر، بهترین غذاها را خواهید پخت. لازم به ذکر است که چاشنی آلس پایس صددرصد طبیعی بوده و از تازهترین مواد اولیه تهیه گردیده است، زیرا آلس پایس همواره به فکر سلامتی شماست.
مرحله سوم
در سومین مرحله از تهیه پیتزا با نان تست، پس از اینکه سس غذای شما آماده گردید؛ تعدادی نان تست برداشته و ابتدا با استفاده از سسی که با گوجه فرنگی و چاشنی تهیه کردهاید، کاملا بپوشانید. سپس سینه مرغ را که آبپز کردهاید و کامل پخته شده است؛ به صورت ریش ریش به قطعات کوچک تقسیم کنید. سپس مرغها را بر روی نان تست پوشیده شده از سس گوجه فرنگی قرار دهید.
طرز تهیه کوکو پیتزایی، کوکوی سیب زمینی که با استفاده از پنیر پیتزا تهیه میشود را نیز مطالعه کنید!
مرحله چهارم
پس از آن به ترتیب قارچ، فلفل دلمهای، پنیر ورقهای گودا، ذرت و پنیر موزارلا را بر روی نان تست و مرغ اضافه کنید. در آخرین مرحله تهیه پیتزا خانگی، آن را به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه قرار دهید تا به خوبی بپزد و برشته شود. پیتزا خانگی آماده است، نوش جان!
میتوان گفت پیتزا با نان تست از سایر پیتزاها که با استفاده از خمیر تهیه میشود بسیار ساده و سریعتر آماده خواهد شد.
فوت و فن کاربردی در تهیه پیتزا با نان تست
- از آنجایی که تهیه این غذا از هیچ محدودیتی برخوردار نیست؛ بنابراین میتوانید علاوه بر موارد گفته شده از مواد اولیه دیگر مانند گوجه فرنگی، سبزیجات، پیاز و زیتون را برای تهیه یک پیتزا مخلوط بسیار خوشمزه استفاده کنید.
- هر پیتزایی را بر روی روز گاز نیز میتوان تهیه کرد. با چرب کردن کف تابه پیتزا را داخل آن قرار دهید و بگذارید به اندازهای بپزد که نان طلایی مایل به قهوهای گردد. بنابراین به منظور تهیه پیتزا بر روی گاز، میبایست مواد پیتزا را بیشتر سرخ نمایید.
- در تهیه پیتزا با نان تست توصیه میشود از نان تست تازه تهیه شده استفاده کنید تا پیتزای شما خشک و سفت نشود.
- میزان مواد پیتزا را میتوان به سلیقه خود تعیین کرد و هر یک از مواد اولیه برای تهیه پیتزا را که بیشتر علاقه دارید، به مقدار بیشتر استفاده کرده و پیتزای محبوب خود را تهیه نمایید.
- درتهیه پیتزا قبل از قرار دادن ظرف داخل فر ابتدا کف آن را با روغن به خوبی چرب کنید تا مانع از چسبیدن خمیر و سوختن غذا شود.
- اگر میخواهید پنیر شما حسابی کش بیاید میتوانید نان پیتزا را با استفاده از اسپری آب کمی مرطوب کنید.
- برای خمیر پیتزا میتوانید مانند دستور پخت گفته شده، از نان تست استفاده کرده و یا خمیر پیتزای آماده تهیه کنید. البته باید گفت که خمیر پیتزا نیز خود در خانه قابل تهیه کردن میباشد.
- اگر میخواهید پنیر پیتزا که در آخرین مرحله روی پیتزا اضافه کردهاید، طلایی شود؛ گریل بالای فر را مدت کمی روشن کنید و در این مدت مراقبت کنید تا پیتزا خانگی شما نسوزد.
- ریختن پنیر حتما در آخرین لایه پیتزا توصیه میشود زیرا پس از پخت غذا از ریختن مواد دیگر جلوگیری کرده و حالت چسبندگی به غذای شما دهد.
- در آخر کار و پس از چیدن همه مواد بر روی نان یا خمیر، میتوانید مقداری آویشن نیز اضافه نمایید. زیرا این ادویه با طعم خاصی که دارد مزه پیتزا را خوشمزهتر خواهد کرد.
- برای زیبا تر شدن پیتزا میتوانید فلفل دلمه و گوجهای را که میخواهید بر روی خمیر قرار دهید به صورت نازک و حلقهای برش دهید.
تاریخچه پیتزا
پیتزا دارای قدمتی طولانی بوده که به دوران باستان بازمیگردد. ابتدا نان پخته در بین مردم رواج یافت و به تدریج با افزودن مواد غذایی مختلف بر روی آن غذایی شبیه پیتزا به وجود آمد و پس از گذشت زمانی طولانی به یک غذای جهانی و بسیار خوشمزه تبدیل گردید. در قرن ششم پیش از میلاد سربازان ابتدا خمیر را بر روی سپر میگذاشتند، آن را با مواد غذایی مانند پنیر و خرما پر کرده و در نهایت برای پخت این غذا سپر را بر روی آتش قرار میدادند. در گذشته سرو پیتزا در غرفههای کوچک که محیطی سر باز را برای میل غذا ترتیب داده بودند، انجام میشد. این غذا در ایتالیا ابتدا به صورت لقمه شده با دست خورده میشد و برای تهیه آن از خمیر نان تافتون استفاده میشد. کلمه پیتزا برای اولین بار به زبان لاتین در شهر گائتا که در ایتالیا میباشد در یک نوشته ثبت گردید ولی پیتزا به شکل امروزی در شهر ناپل که سومین شهر بزرگ ایتالیا محسوب میگردد اختراع شد. نکته جالب و مورد توجه این است که اولین پیتزا فروشی در ایران در خیابان نوفل لوشاتو تاسیس گردید که در آن دوره غذای عجیب و ناشناختهای برای مردم بود؛ اما به تدریج طرفداران زیادی پیدا کرد و بسیار محبوب شد.
امیدواریم از تهیه این غذا لذت ببرید. برای مشاهده دستور پخت انواع غذای مجلسی، فست فودها و سایر غذاهای خانگی خوشمزه به اینستاگرام آلس پایس مراجعه کنید.