طرز تهیه ناگت مرغ مخصوص: یک فینگر فود خانگی و آسان
یکی از غذاهای وسوسه انگیز که طعم فوق العادهای دارد، ناگت مرغ است که از خانواده کوکو و کتلت محسوب میگردد. همچنین اگر همیشه وقت کافی برای تهیه غذا ندارید؛ ناگت یکی از آسان و سریعترین غذاهایی است که میتوانید تهیه نمایید. بنابراین بهتر است به جای خرید ناگت آماده که دارای مواد نگهدارنده هستند، ناگت خانگی تهیه کنید. این غذای خوشمزه یکی از غذاهای مورد علاقه کودکان نیز محسوب میشود. پس یا مجله آشپزی آلس پایس همراه باشید تا طرز تهیه ناگت مرغ را آموزش ببینید.
مواد مورد نیاز برای تهیه ناگت مرغ
سینه مرغ چرخ شده | ۱ عدد |
تخم مرغ | ۴ عدد |
هویج خرد شده | ۱ عدد |
آرد | به مقدار لازم |
پودر سوخاری | به میزان لازم |
فلفل سبز خرد شده | ۵ عدد |
چاشنی جوجه کباب دزفولی | ۱/۵ قاشق غذاخوری |
مواد گفته شده قابل تهیه برای ۳ الی ۴ نفر میباشد.
طرز تهیه ناگت مرغ مخصوص آلس پایس
مرحله اول
برای تهیه ناگت مرغ به روش آلس پایس ابتدا سینه مرغ را به خوبی چرخ کنید یا آن را داخل غذا ساز خرد نمایید و داخل یک کاسه بریزید. سپس ۲ عدد تخم مرغ را به سینه مرغ اضافه کنید. پس از آن هویج و فلفل سبز را به صورت نگینی و ریز خرد نمایید و آن را به سایر مواد اضافه نمایید.
مرحله دوم
در مرحله بعد به اندازه نصف پیمانه آرد را به همراه چاشنی دزفولی آلس پایس به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید؛ به گونهای که مواد کاملا یکدست شوند. سپس ترکیب تهیه شده را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
مرحله سوم
در مرحله آخر از تهیه ناگت مرغ، مخلوط را از یخچال خارج کرده و به سیخ چوبی بزنید. سپس ناگتها را ابتدا به آرد، سپس تخم مرغ و در نهایت به پودر سوخاری آغشته نمایید. اکنون آماده سرخ کردن است. بنابراین روغن را در تابه داغ کنید و سپس ناگت را داخل آن سرخ کنید. پس از اینکه ناگتها کاملا سرخ شد، روغن اضافی آن را با استفاده از دستمال بگیرید. ناگت مرغ را میتوانید با سس سیر، سس قارچ و یا سس کچاپ سرو کنید. در کنار این ناگتهای خوشمزه میتوانید مقداری سیب زمینی به صورت سوخاری نیز تهیه نمایید.
این فینگرفود خوشمزه آماده شد، نوش جان!
ترفندهای تهیه ناگت مرغ خانگی
-
در تهیه ناگت خانگی میتوانید به اندازه نصف پیمانه پنیر پیتزا به مخلوط ناگت اضافه نمایید.
-
برای تهیه ناگت مرغ میتوانید به جای اینکه هویج را به صورت خام به ترکیب بیافزایید؛ ابتدا آن را آبپز کرده و پس از خرد کردن به مخلوط اضافه کنید.
-
هنگام به سیخ زدن ناگت اگر مواد آن به دستتان میچسبید، بهتر است دست خود را با استفاده از روغن یا آب کمی مرطوب کنید تا از چسبیدن آن جلوگیری کنید و به سیخ زدن آن راحتتر شود.
-
در صورتی که مایه ناگت مرغ را به مقدار زیادی تهیه کردید، میتوانید آن را فریز کرده و مجدد از آن استفاده نمایید.
-
برای تهیه مواد ناگت مرغ میتوانید یک پیاز متوسط را رنده ریز کرده، آب اضافه آن را بگیرید و به ترکیب اضافه نمایید.
-
اگر میخواهید غذای شما سفت نشود و حالت خشکی نداشته باشد، میتوانید مقداری از خمیر داخل نان باگت و یا خمیر وسط نان تست را به مخلوط ناگت مرغ خود بیافزایید.
-
بهتر است که برای تهیه ناگت مرغ، سینه مرغ را دو مرتبه چرخ نمایید.
-
برای سرخ کردن ناگت حتما از روغن مخصوص سرخ کردن استفاده نمایید.
-
در تهیه این غذا، برای اینکه رنگ و بوی بسیار خوبی داشته باشد، میتوانید سبزیجات خرد شده و معطر به آن اضافه نمایید. مانند جعفری، ریحون، پیازچه و…
-
این غذا پس از به سیخ کشیدن، در فر نیز قابل تهیه است. بنابراین محیط فر را از قبل گرم نمایید و سپس ناگتها را بر روی کاغذ روغنی داخل فر قرار داده و دمای فر را روی ۱۸۰ درجه قرار دهید. پس از ۲۰ دقیقه ناگتها آماده است.
ناگت انواع مختلفی داشته که میتوانید هر یک را در خانه تهیه نمایید. از جمله این ناگتها میتوان به ناگت گوشت، ماهی و همچنین ناگت سبزیجات اشاره کرد. ناگت سبزیجات به ویژه برای افرادی که رژیم لاغری گرفتهاند، یک وعده غذایی بسیار عالی و مناسب خواهد بود.
برای مشاهده انواع دستور پخت غذا، به اینستاگرام آلس پایس سر بزنید.