کنتاکی مرغ: طرز تهیه مرغ سوخاری ترد و خوشمزه + فیلم آموزشی

1+
2020/09/01 | 15:43

اگر شما جز طرفداران پر و با قرص فست فود باشید؛ حتما مرغ سوخاری را امتحان کرده‌اید. شاید ترجیح بیشتر افراد این باشد که این غذای خوشمزه را در رستوران امتحان کنند! ولی با دستور پختی که در اختیار شما قرار داده‌ایم می‌توانید کنتاکی مرغ را در خانه و به شکل رستورانی تهیه کنید. پس با مجله آشپزی آلس پایس همراه باشید و بلافاصله پس از مطالعه این دستور پخت به سراغ آشپزخانه خود بروید!

مواد لازم برای تهیه مرغ سوخاری

  • فیله مرغ: ۴ عدد
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • شیر: ۱ لیوان
  • آرد و آرد سوخاری: به مقدار لازم
  • چاشنی جوجه کباب عشایری: ۲ قاشق غذاخوری

این مواد نام برده شده قابل تهیه برای ۲ نفر می‌باشد.

 

مرغ سوخاری ترد و خوشمزه تهیه شده با چاشنی عشایری

مرغ سوخاری ترد و خوشمزه تهیه شده با چاشنی عشایری

 

طرز تهیه کنتاکی مرغ

این غذا یکی از فست فودهای بسیار خوشمزه‌ای است که نسبت به سایر فست فودها سالم‌تر است به خصوص اگر در منزل و به صورت خانگی تهیه گردد.

مرحله اول:

برای تهیه کنتاکی مرغ ابتدا یک کاسه بردارید و تخم مرغ را در آن بشکنید. سپس شیر و چاشنی عشایری را به مقدار تعیین شده به ظرف اضافه کنید. پس از آن مواد را به خوبی با یکدیگر مخلوط کرده و در نهایت فیله‌های مرغ را که از قبل تهیه کرده‌اید در ترکیب تهیه شده قرار داده و بگذارید نیم ساعت بماند تا مزه دار شود.

مرحله دوم:

پس از اینکه مواد به خوبی مزه دار شد داخل یک بشقاب آرد ریخته و داخل ظرفی دیگر آرد سوخاری اضافه کنید. سپس فیله‌های مرغ را ابتدا داخل آرد بغلتانید. سپس مجدد داخل ترکیب تهیه شده با تخم مرغ، شیر و چاشنی عشایری زده و در آخر تمام فیله‌ها را با آرد سوخاری بپوشانید.

مرحله سوم:

در آخرین مرحله برای تهیه مرغ سوخاری، داخل ماهیتابه روغن ریخته و پس از اینکه کمی داغ شد فیله‌ها را در روغن فراوان به خوبی سرخ کنید. می‌توانید در کنار این غذای خوشمزه سیب زمینی را به طور ساده و یا به صورت سیب زمینی سوخاری، به روش گفته شده تهیه کنید. نکته قابل توجه این است که پس از سرخ شدن روغن فیله‌ها را بگیرید.

 

مرغ سوخاری کنتاکی یک فست فود خوشمزه

مرغ سوخاری کنتاکی یک فست فود خوشمزه

فوت و فن تهیه مرغ سوخاری یا همان کنتاکی مرغ

  1. در صورت امکان از آرد سوخاری درشت استفاده کنید تا کنتاکی شما حالت ترد و کرانچی به خود بگیرد.
  2. شما می‌توانید در تهیه کنتاکی مرغ از نانی که به صورت ریز خرد شده است به جای آرد سوخاری استفاده کنید. برای این کار نان خرد شده را کمی تفت دهید تا رنگی متمایل به طلایی پیدا کند، سپس آرد سوخاری شما آماده است.
  3. همچنین به منظور پوشاندن مرغ برای سوخاری شدن، جو پرک نیز گزینه بسیار مناسبی خواهد بود.
  4. لازم به ذکر است که داخل آرد سوخاری خود می‌توانید انواع ادویه‌جات را اضافه کنید.
  5. پس از اینکه فیله‌های مرغ با آرد سوخاری پوشانده شد، می‌توانید مرغ را به مدت یک ساعت و یا بیشتر داخل یخچال قرار دهید تا حالت منسجم به خود بگیرد و به راحتی سرخ شود.
  6. با دستکاری شعله ماهیتابه می‌توانید به پخت بهتر مرغ کمک کنید. به طوری که حرارت به طور مداوم بالا یا پایین نباشد.
  7. یکی دیگر از روش‌های پخت این غذا این است که در ابتدای کار مرغ را به مدت ۱۵ دقیقه در آب بپزید تا جایی که نیم‌پز شود و کمی از حالت خامی در بیاید. سپس بقیه مراحل که شامل مزه‌دار کردن مرغ و غلتاندن داخل آرد سوخاری می‌باشد را انجام دهید.
  8. در آماده کردن ترکیب مایع این غذا که با استفاده از شیر و تخم مرغ تهیه می‌گردد؛ می‌توانید بکینگ پودر نیز بیافزایید.
  9. به طور معمول در کنار این غذا از سس کچاب استفاده می‌کنند. شما می‌توانید سس گوجه فرنگی را به طور خانگی و در منزل تهیه کنید. اما لازم به ذکر است که سایر سس‌ها مانند سس سیر، سس رب انار، سس خردل و غیره نیز قابل استفاده می‌باشد.
اولین رستوران مرغ سوخاری

اولین رستوران مرغ سوخاری

تاریخچه مرغ سوخاری

همانطور که می‌دانید درباره بسیاری از غذاها تاریخچه‌ای موجود می‌باشد. اما باید گفت که قطعیتی بر صحت تاریخچه‌ی گفته شده در بیشتر موارد موجود نیست. برخی کاملا غلط بوده و از برخی دیگر شواهد دقیق و قابل استنادی در دسترس نیست. اما تاریخچه مرغ سوخاری و شخصی که این غذای بسیار محبوب را ابداع کرده‌است، از صحت کامل برخوردار می‌باشد. کنتاکی مرغ (KFC) توسط شخصی به نام کلنل هارلند دیوید ساندرز ابداع شده است. وی کارآفرین آمریکایی بود که توانست رستوران مرغ سوخاری کنتاکی را تاسیس کند. سرهنگ ساندرز کارش را در اتاق بین راهی که در یک پمپ بنزین بود، آغاز کرد و رفته رفته بسیار محبوب شد. جالب است بدانید که اولین رستوران مرغ سوخاری که در ایران تاسیس شد؛ در خیابان جردن افتتاح شد.

برای مشاهده دستور پخت سایر غذاها به اینستاگرام آلس پایس سر بزنید.

1+
1+
2
در بحث‌‌ پیرامون این مطلب شرکت کنید!
ارسال دیدگاه

دیدگاه شما

2 دیدگاه
  • شکوفه شکوفه
    2020/09/18 | 00:56

    عالی بود واقعا ممنون بابت توضیحات کامل

    1+
    • فرزانه کشاورزی فرزانه کشاورزی
      2020/09/23 | 12:06

      ممنون از شما دوست عزیز