طرز تهیه کتلت مرغ آلس پایس
طرز تهیه کتلت مرغ آلس پایس
کتلت از اون غذاهایی که خیلی پرطرفدار هست و همیشه هم سرش دعواست مخصوصا اگه کتلت مرغ باشه با هفت طعم چاشنی جوجه کباب الس پایس که حتما سرش دعوا میشه. تابحال کتلت مرغ و سیب زمینی درست کردین؟ اگه نه همراه ما باشید تا با چاشنی های خوشمزه آلس پایس یه کتلت مرغ ترد و خوشمزه و هفت طعم و مزه درست کنیم. چاشنی های جوجه کباب آلس پایس در طعم ها و مزه های زعفرانی، جنگلی، عشایری، بندری، دزفولی، بلوچی و شاندیزی مناسب تمام ذائقه ها.
مواد لازم:
- سینه مرغ چرخ شده: ۱۰۰گرم
- پیاز رنده شده: ۳۰گرم
- سیب زمینی رنده شده: ۸۰گرم
- طعم دلخواه چاشنی های جوجه کباب آلس پایس: یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
همه مواد را با هم ترکیب کنید و یک قاشق از طعم دلخواه چاشنی جوجه کباب را اضافه کنید (با افزودن چاشنی جوجه کباب دیگر نیاز به هیچ نوع افزودنی دیگر مانند نمک نیست) و خوب مخلوط کنید و سپس کتلت ها را سرخ کنید.
حتما درست کنین و ما رو تو لحظات خوشمزه آلسپایسی تون شریک کنین.
- آشپزی آسان
- طعم دهنده و ترد کننده گوشت مرغ فقط در ۳ دقیقه
- ۱۰۰ درصد طبیعی
- بدون مواد نگهدارنده
- آلس پایس راز مزه های با احساس
برای مشاهده مطالب بیشتر به اینستاگرام آلس پایس سری بزنید.
0
در بحث پیرامون این مطلب شرکت کنید!
موضوع مرتبط :
غذا با مرغ چرخ کرده