آموزش تهیه کاپ کیک رنگی خانگی با رنگ‌های طبیعی آلس پایس

2020/06/14 | 13:41

کاپ کیک یک از انواع کیک‌های خوشمزه، راحت و نیز کیک فنجانی کوچک و تک نفره می‌باشد که در فنجان یا قالب‌های کوچک تک نفره قابل تهیه و درست کردن می‌باشد. اگر می‌خواهید یک عصرانه خوشمزه و ساده در کنار خانواده داشته باشید پیشنهاد ما کیک فنجانی خانگی به همراه یک چای تازه دم و خوش عطر می‌باشد. پس در ادامه با مجله آشپزی آلس پایس همراه باشید تا نحوه پختن کاپ کیک را آموزش ببینید.

مواد مورد نیاز برای پخت کاپ کیک رنگی (cupcake):

دستور پخت کاپ کیک فنجانی رنگی

مرحله اول:

در ابتدای طرز تهیه کاپ کیک شکر و تخم مرغ را به خوبی و حدود سه تا چهار دقیقه داخل هم زن برقی مخلوط کنید.

اضافه کردن تخم مرغ و شکر برای کاپ کیک

مرحله دوم:

در این مرحله کره نیز به مخلوط اضافه شود و به مدت پنج تا ده دقیقه به خوبی هم بزنید تا ترکیب کاملا یکدست شود.

مرحله سوم:

پوست پرتقال رنده شده را به مخلوط اضافه کنید و پس از اینکه به خوبی هم زدید نوبت افزودن بکینگ پودر است. آرد را دو مرتبه الک کرده و نصف آن را به مایه کیک اضافه کنید؛ سپس حدود یک الی دو دقیقه هم بزنید.

اضافه کردن کره و پوست رنده شده پرتغال

مرحله چهارم:

شیر از قبل تهیه شده را به مخلوط اضافه کنید و پس از اینکه با سایر موارد کاملا ترکیب شد بقیه آرد را نیز در مایه کیک بریزید. سرانجام در مرحله آخر رنگ‌های طبیعی خوراکی آلس پایس را نیز بسته به سلیقه خود به ترکیب کیک اضافه کنید.

اضافه کردن شیر و آرد

اضافه کردن شیر و آرد

اضافه کردن رنگ قرمز طبیعی خوراکی

اضافه کردن رنگ قرمز طبیعی خوراکی

مرحله پنجم:

سپس ترکیب کیک خوشرنگ‌تان را در قالب بریزید و به یاد داشته باشید پیش از قرار دادن داخل فر باید از یک ربع قبل محیط فر گرم شده باشد. قالب‌ها را در دمای ۱۸۰ درجه و به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر گرم قرار دهید.

ریختن کاپ کیک در قالب و قرار دادن در فر

همچنین می‌توانید با استفاده از رنگ‌های طبیعی آلس پایس خامه‌ها را از رنگ دلخواه خود زده و روی کاپ کیک‌ را تزئین کنید.

رنگ خوراکی آلس پایس چیست؟

رنگ خوراکی آلس پایس صددرصد طبیعی و بدون مواد افزودنی تولیده شده است و در بسیاری از صنایع غذایی به ویژه قنادی‌ها قابل استفاده می‌باشد. ما در تهیه این کاپ کیک رنگی خانگی از چهار رنگ طبیعی استفاده کرده‌ایم که عبارتند از: R2 (رنگ قرمز تیره)، G1 (رنگ سبز روشن)، Y1 (رنگ زرد لیمویی) و Y4 (رنگ نارنجی تیره).

رنگ خوراکی طبیعی آلس پایس

رنگ خوراکی طبیعی آلس پایس

دوز پیشنهادی برای استفاده از رنگ‌های آلس پایس ۲-۳ گرم در در هر کیلو گرم است؛ اما باید بگوییم که این رنگ‌ها بر خلاف بسیاری از رنگ‌های مصنوعی تا اندازه‌ای که به رنگ دلخواه خود برسید قابل استفاده می‌باشد و محدودیتی در مصرف ندارد.

فوت و فن پختن کاپ کیک رنگی را بدانید!

  1. باید توجه کنید که آرد حتما در دو مرحله به مخلوط اضافه شود و مرحله به مرحله اضافه کردن آن در کیفیت کاپ کیک اثر گذار است.
  2. نکته بعدی در تهیه کیک خانگی، هم زدن زیاد و مرتب مایه کیک در هنگام اضافه کردن مواد آن می‌باشد و نیز باید بدانید در انتهای تهیه خمیر کیک هم زدن زیاد آن سبب خمیر شدن کاپ کیک شما خواهد شد.
  3. ترتیب در افزودن مواد اولیه کیک از اهمیت زیادی برخوردار است و باید طبق ترتیب گفته شده افزوده شود.
  4. برای جلوگیری از بیرون زدگی کیک از قالب در مصرف بکینگ پودر میانه روی کنید و قالب کیک را بیش از ۳/۲ پر نکنید.
  5. توجه داشته باشید که باید اجازه دهید کیک در قالب خودش خنک شود خارج کردن آن از قالب، بلافاصله پس از بیرون آوردن از فر سبب خرد شدن آن خواهد شد.
  6. کیک را در وسط فر قرار دهید تا تمامی قسمت‌های آن به طور یکدست بپزد و از باز کردن مداوم در فر پرهیز کنید.
  7. نکته آخر در تهیه کاپ کیک این است که مواد اولیه آن نباید پس از خارج کردن از محیط یخچال، مورد استفاده قرار بگیرد. بلکه لازم است مقداری با محیط هم دما شوند.

کاپ کیک رنگی آلس پایس

تاریخچه کاپ کیک:

شاید برای شما جالب باشد که بدانید این کیک‌های کوچک تاریخچه جالبی داشته و به سال ۱۷۹۶ برمی‌گردد که در کتاب “American Cookery” درباره پخت کیک‌های نرم و کوچک در یک قالب مطالبی وجود دارد. همچنین رسپی کاپ کیک برای اولین توسط فردی آمریکایی به نام “Eliza Leslie” نوشته و در سال ۱۸۲۸ به چاپ رسید.

با استفاده از رنگ‌های خوراکی و صددرصد طبیعی آلس پایس به انواع دسرها و شیرینی‌های خود رنگ‌های بینظیر و زیبا ببخشید و لحظات خود را پر از رنگ‌های شاد کنید. و برای دیدن دستور‌های آشپزی بیشتر به جز مجله آشپزی آلس پایس می‌توانید به اینستاگرام و آپارات آلس پایس نیز مراجعه کنید.

0
در بحث‌‌ پیرامون این مطلب شرکت کنید!
ارسال دیدگاه
موضوعات مرتبط : رنگ خوراکی طرز تهیه کیک

دیدگاه شما