طرز تهیه ماهی پفکی ترد و خوشمزه: آشتی با غذای دریایی!

2021/01/05 | 15:03

ماهی پفکی یک غذای بسیار آسان بوده که با ظاهر زیبایی که دارد برای افراد به ویژه کودکان بسیار جذاب و اشتها آور می‌باشد. خیلی از افراد بخاطر بوی بد گوشت ماهی که پس از پخت نیز باقی می‌ماند، از خوردن آن اجتناب می‌کنند. اما با این طرز تهیه ماهی پفکی و با استفاده از چاشنی آلس پایس که تنها پس از سه دقیقه بوی زهم ماهی را از بین می‌برد، گوشت شما آماده طبخ می‌گردد. پس اگر می‌خواهید با غذاهای دریایی آشتی کنید و از طرفداران پر و پا قرص ماهی شوید با مجله آشپزی آلس پایس همراه باشید تا دستور پخت این غذای بی نظیر را آموزش ببینید.

مواد مورد نیاز

فیله ماهی ۱ عدد
آرد ۱ پیمانه
بیکینگ پودر ۱٫۵ قاشق چای خوری
آب سرد یک لیوان
نمک و پودر سیر به میزان لازم
روغن به مقدار مورد نیاز
چاشنی ماهی بندری آلس پایس ۲ قاشق غذاخوری

مواد گفته شده در طرز تهیه ماهی پفکی قابل تهیه برای ۲ الی ۳ نفر می‌باشد.

دستور پخت ماهی پفکی

ماهی یکی از مقوی‌ترین غذاها به خصوص برای کودکان است. این گوشت خوشمزه سرشار از فسفر و امگا ۳ بوده که بسیار توصیه می‌شود.

مرحله اول

در طرز تهیه ماهی پفکی ابتدا فیله‌های ماهی را به قطعات کوچک‌تر و به شکل دلخواه برش دهید. سپس آن‌ها را داخل یک ظرف بریزید و با استفاده از چاشنی ماهی بندری مزه‌دار کنید. بدین منظور به مقدار گفته شده از چاشنی ماهی بندری را به ماهی بزنید و همه قسمت‌های ماهی‌ را به خوبی به چاشنی آغشته کنید.

مرحله دوم

داخل یک کاسه مقداری آرد بریزید و سپس با مقدار تعیین شده از بیکینگ پودر مخلوط کنید. سپس یک لیوان آب را به مخلوط آرد و بیکینگ پودر اضافه نمایید و به اندازه‌ای هم بزنید که کاملا یکدست شود. پس از آن نمک و پودر سیر را به مخلوط اضافه کرده و مجدد هم بزنید.

طرز تهیه ماهی پفکی با چاشنی ماهی بندری آلس پایس

طرز تهیه ماهی پفکی با چاشنی ماهی بندری آلس پایس

مرحله سوم

در آخرین مرحله از طرز تهیه ماهی پفکی، ماهی‌های مزه دار شده را به مایه تهیه شده با آرد آغشته کنید. سپس در ماهیتابه مقداری روغن بریزید به گونه‌ای که هنگام سرخ کردن، ماهی‌ها داخل روغن غوطه‌ور گردد. هر دو طرف ماهی را به خوبی سرخ نمایید. ماهی پفکی حاضر شد، نوش جان!

طرز تهیه ماهی شکم پر این غذای مجلسی را با آلس پایس آموزش ببینید.

فوت و فن تهیه ماهی پفکی جذاب و خوشمزه

  • در طرز تهیه ماهی پفکی از هر نوع ماهی می‌توانید استفاده نمایید. اما باید از قسمت فیله ماهی استفاده کنید که تیغ نداشته باشد.
  • در تهیه ماهی پفکی برای درست کردن مایه آن می‌توانید به جای آب، ماء‌الشعیر اضافه نمایید.
  • مایه تهیه شده برای آغشته کردن ماهی را به مدت ۲۰ دقیقه کنار بگذارید و سپس استفاده نمایید.
ماهی پفکی یک فینگر فود خوشمزه و جذاب

ماهی پفکی یک فینگر فود خوشمزه و جذاب

  • می‌توانید پس از اینکه ماهی‌ها را به مایه آغشته کردید، مقداری کنجد روی آن بپاشید و سپس سرخ نمایید.
  • در کنار این غذای خوشمزه، می‌توانید پیاز حلقه شده، قارچ، سیب زمینی و میگو را به مایه بزنید و در کنار فیله‌های ماهی سرخ کنید.
  • برای مزه دار کردن ماهی پیشنهاد می‌کنیم از چاشنی مخصوص ماهی آلس پایس استفاده کنید. در غیر این صورت می‌توانید ماهی را در انبوه ادویه‌جات و آبلیمو، به مدت چند ساعت بخوابانید تا بوی زهم آن از بین برود.
  • از یک ماهیتابه با سطح نسبتا کوچک استفاده کنید تا مجبور نشوید روغن زیادی مصرف کنید. زیرا لازم است ماهی‌ها در روغن غوطه‌ور گردند.
  • توجه کنید که برای تهیه مایه این غذا، غلظت آن نباید زیاد باشد و حالتی شبیه به ماست داشته باشد.
  • در صورت تمایل می‌توانید برای تهیه مایه ماهی پفکی زعفران نیز بیفزایید.
  • پس از سرخ کردن ماهی روغن اضافی آن را بگیرید و سپس میل کنید.

برای مشاهده دستور پخت انواع غذا به اینستاگرام آلس پایس سر بزنید!

0
در بحث‌‌ پیرامون این مطلب شرکت کنید!
ارسال دیدگاه

دیدگاه شما