جوجه کباب بال پرچمی؛ پرچمدار جوجه کباب با استخوان

4+
2019/06/30 | 11:52

جوجه کباب بال پرچمی یک نوع بال کبابی خاص و بی نظیر است. در این روش بال مرغ به صورت کامل و به شکل پرچم باز می‌شود تا کاملا مغز پخت شود. جوجه کباب بال پرچمی نیز یکی از انواع جوجه کباب با استخوان است. بوفالو وینگز نیز در حقیقت همان بال کبابی و یک غذای آمریکایی-بین المللی است که شما می‌توانید آن را به روش بال کبابی پرچمی و با استفاده از چاشنی بندری آلس پایس طبخ کنید. برای آموزش روش مذکور که به جوجه کباب بال پرچمی معروف است از روش های خاص تهیه جوجه کباب جواد جوادی استفاده شده است که به شما کمک می‌کند یک نوع جوجه کباب مجلسی کاملا خاص تهیه کنید.

مواد لازم برای طرز تهیه جوجه کباب بال پرچمی

  • بال مرغ: به مقدار لازم
  • چاشنی جوجه کباب آلس پایس: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری به ازای هر کیلوگرم بال مرغ
  • گوجه فرنگی و سایر موارد دور بشقابی: به دلخواه و به مقدار لازم

طرز تهیه جوجه کباب بال پرچمی

۱- بال مرغ را چگونه به شکل پرچم برش دهیم؟

وسط دو استخوان بال مرغ را یافته و مطابق ویدیو یک برش سرتاسری در وسط دو استخوان بال مرغ ایجاد می‌کنیم. ممکن است برای انجام این برش نیاز باشد محل اتصال دو استخوان بال به هم را در ابتدا و انتها با فشار چاقو از هم جدا کنید. از محل برشی که ایجاد کرده ایم و به کمک چاقو بال مرغ را به صورت افقی تا زیر هر یک از استخوان هاب بال مرغ برش می‌دهیم تا بال مرغ مطابق تصویر زیر به شکل پرچم درآید. این سبک از برش بال مرغ کمک می‌کند تا حرارت به تمامی قسمت های بال مرغ برسد؛ و بال مرغ مغز پخت شود. علاوه بر این چاشنی جوجه کباب به تمامی قسمت های گوشت بال مرغ رسیده و خوب مرینیت می شود. فراتر از همه این ویژگی ها، دست گرفتن و خوردن آن هم بسیار راحت می‌شود.

طرز برش بال مرغ

بال مرغ برش خورده

۲-  کتف دلباز را با چه موادی مزه دار کنیم؟

اگر می‌خواهید یک جوجه کباب بال پرچمی رستورانی خوشمزه و مغز پخت تهیه کنید، حتما از چاشنی جوجه کباب آلس پایس برای طعم دار کردن و ترد کردن استفاده نمائید. همان طور که می‌دانید کتف و بال مرغ بوی زهم بیشتری نسبت به دیگر قسمت‌های مرغ دارد. شما می توانید با چاشنی جوجه کباب آلس پایس به طور کامل این بوی نامطبوع را از بین ببرید. بال های مرغ را در یک ظرف ریخته و به ازای هر کیلوگرم بال مرغ، ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری چاشنی آلس پایس اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا به طور کامل مرینیت شوند. حداقل ۳ دقیقه صبر کنید تا بال ها خوب طعم بگیرند. اگر می خواهید بعد از کباب شدن بال های مرغ رنگ جذابی داشته باشند بهتر است زمان بیشتری را برای مرینیت شدن صبر کنید.

نکته:

برای سرو بوفالو وینگز معمولا از سس های تند استفاده می شود. شما می‌توانید برای این منظور از انواع طعم های تند چاشنی های جوجه کباب آلس پایس شامل چاشنی بندری، چاشنی دزفولی، و چاشنی بلوچی استفاده نمائید.

مرحله مزه دار کردن با چاشنی زعفرانی

۳- چگونه جوجه کباب بال پرچمی را سیخ کنیم ؟

سیخ را از وسط یک طرف بال مرغ وارد کرده و سپس آن را از زیر دو استخوان عبور دهید و از طرف دیگر بال خارج کنید. با این روش سیخ زدن بال های مرغ کاملا روی سیخ محکم می شوند و هنگام کباب کردن از سیخ جدا نخواهند شد. سعی کنید در هر سیخ بال های هم اندازه را قرار دهید. به طور مثال در یک سیخ بال های کوچک و در سیخ دیگر بال های بزرگ را قرار دهید. درصورتی که اینکار را انجام ندهید بال های کوچک تر زود تر کباب می‌شوند در حالی که بال های بزرگ هنوز کاملا پخته و کباب نشده اند. این نکات شاید در ظاهر ساده باشد اما به شما کمک می‌کند تا یک جوجه کباب بال پرچمی حرفه ای به سبک رستورانی تهیه کنید.

۴- نوبتی هم که باشد نوبت کباب کردن پرچمدار جوجه کباب هاست!

بعد از اینکه زغال ها کاملا سرخ و آماده شدند سیخ های جوجه کباب بال پرچمی را روی آن قرار دهید. بهتر است موقع کباب کردن از باد زدن خودداری کرده و اجازه دهید بال پرچمی خودش با حرارت ملایم کباب شود. حتما دور تا دور داخل منقل زغال های سرخ و درشت قرار دهید. این کار باعث می‌شود تمام سیخ ها به صورت یکدست کباب شوند. نکته دیگر اینکه کتف و بال را با هم سیخ و کباب نکنید. چون دمای پخت و کباب شدنشان با یکدیگر متفاوت است.

جوجه کباب بال پرچمی

حتما این جوجه کباب بال با استخوان خاص و خوشمزه آلس پایس را یکبار هم که شده درست کنید. و تجربه خودتان از تهیه بال کبابی پرچمی با چاشنی آلس پایس را در بخش دیدگاه ها برای ما بنویسید.

این مطلب را هم حتما بخوانید:

جوجه کباب برگی و طرز تهیه جوجه کباب رستورانی آلس پایس را نادیده نگیرید

آموزش های آشپزی آلس پایس را می‌توانید علاوه بر بلاگ آلس پایس در کانال آپارات آلس پایس و صفحه اینستاگرام آلس پایس دنبال کنید.

4+
4+
14
در بحث‌‌ پیرامون این مطلب شرکت کنید!
ارسال دیدگاه

دیدگاه شما

14 دیدگاه
  • زهرا زهرا
    2019/08/02 | 21:15

    هر موقع مرغ میخریدم بالشو مینداختم بیرون ولی این دفعه با این روش درستش کردم خیلی عالی شده بود .خسته نباشید.

    1+
    • تحریریه آلس پایس تحریریه آلس پایس
      2019/08/05 | 08:22

      سپاسگذاریم . خوشحالیم که مطالب رضایت بخش بوده

  • زهرا زهرا
    2019/08/02 | 21:05

    خیلی خوب توضیح دادینوبا چاشنی هم درست کردم غذام خیلی خوشمزه شد.

    • تحریریه آلس پایس تحریریه آلس پایس
      2019/08/05 | 08:29

      خوشحالیم که مطالب باعث رضایت شما کاربر عزیز شده است

  • زهرا زهرا
    2019/07/21 | 23:36

    واقعا عالی بود…

    • تحریریه آلس پایس تحریریه آلس پایس
      2019/07/22 | 09:14

      سپاس از لطف شما

  • Mahya98 Mahya98
    2019/07/15 | 10:48

    واقعا جالب و با کیفیت، خیلی رسپی هاتون خوبه. حرفه ای هستین

    1+
    • تحریریه آلس پایس تحریریه آلس پایس
      2019/07/15 | 10:57

      امیدواریم که شایستگی تعریف های مخاطبان عزیزمان را داشته باشیم. حتما سایر رسپی های بلاگ آلس پایس را هم بررسی بفرمائید

  • شاهرخ شاهرخ
    2019/07/08 | 20:04

    اینقد تبلیغ چاشنی هاتون رو دیدیم دلمون آب شد
    می شه بگین چه طوری می تونیم تهیه شون کنیم؟

    1+
    • تحریریه آلس پایس تحریریه آلس پایس
      2019/07/09 | 09:12

      در حال حاضر با مراجعه به صفحه « اینستاگرام آلس پایس » میتونید نسبت به روش تهیه و مراکز فروش در سراسر ایران اطلاعات کسب کنید.
      امیدوارم هر چه زود تر بتونید با چاشنی آلس پایس یک جوجه کباب عالی و خوشمزه درست کنید و از خوردنش نهایت لذت رو ببرید

      1+
  • علی علی
    2019/07/08 | 17:05

    اینکه مبتکر اصلی این نوع جوجه کباب رو تو آموزشتون قید کردید واقعا نشون میده که حرفه ای هستید و حرفه ای کار می کنید. من به همین روش بال کبابی درست کردم. هم مغز پخت میشه کاملا هم شکلش خیلی باحاله.

    1+
    • تحریریه آلس پایس تحریریه آلس پایس
      2019/07/09 | 08:49

      سلام سپاس از حسن تعریفتون .خوشحالیم که مورد رضایت شما بوده
      بال کبابی را با چاشنی آلس پایس تهیه کردید ؟ چطور بود؟

  • صادق صادق
    2019/07/08 | 08:49

    بال پرچمی چه باحال اسمشو تو حالا نشنیده بودم ایده جالبی استفاده کردید که بالو باز میکنید هر وقت بال یا کتف میخوردم داخلش یا نپخته بود یا روش سوخته
    این چاشنی که گفتید واقعا تو دو دقیقه طعم دار میکنه ؟؟؟

    2+
    • تحریریه آلس پایس تحریریه آلس پایس
      2019/07/08 | 10:48

      سپاس از دیدگاه شما
      برای مزه دار کردن مرغ ، حداقل ۳ دقیقه زمان نیاز دارید.

      2+