چگونه جامبو شلز خوشمزهای بپزیم که خشک نشود ؟
جامبو شلز نوعی پاستا صدفی شکل است که نسبت به پاستاهای معمولی خیلی بزرگتر است و این بزرگ بودن به این خاطر است که بشود داخل آن را با مایه پاستا پر کرد و به عنوان فینگر فود خوشمزه و شیک استفاده کرد. در فیلم بالا به صورت خلاصه و یک دقیقه ای دستور پخت این غذا آموزش داده شده است. اما در ادامه دستور پخت جامبو را به صورت کامل تشریح دادهایم که چگونه مرغ و پاستا صدفی را بپزید. و یاد میگیرید که چگونه سس گوجه فرنگی خوش رنگ در خانه تهیه کنید. همچنین در ادامه مراحل آماده کردن مایه جامبو و طعم دار کردن آن را با چاشنی آلس پایس میخوانید. در آخر نیز با نکات و فوت و فنهای خشک نشدن جامبو شلز آشنا خواهید شد.
مواد لازم جامبوشلز دو نفره :
- سینه مرغ : یک عدد
- پاستا صدفی (جامبوشلز) : یک بسته
- سیر : یک حبه
- پیاز : یک عدد
- فلفل دلمه : یک عدد
- قارچ : پنج عدد
- ذرت و جعفری : به میزان لازم
- پنیر پیتزا : یک بسته متوسط
- گوجه فرنگی : چهار عدد(صرفا برای تهیه سس گوجه)
- آب مرغ یا آب جوش : یک لیوان
- چاشنی شاندیزی مرغ آلس پایس : ۱ الی ۲ قاشق غذا خوری
طرز تهیه جامبو شلز خوشمزه و مجلسی
در طرز تهیه جامبو شلز یا ماکارونی صدفی بزرگ در مایکروفر به ترتیب باید مرغ، سس، و در حین پخته شدن پاستا صدفی ها یا همان جامبو باید مایه جامبوشلز را آماده کنید.
آماده کردن مرغ پخته شده برای مایه جامبوشلز
ابتدا سینه مرغ را به روش اصولی خرد کردن مرغ برش دهید. یا از فیله مرغ آماده استفاده کنید. سپس بدون اینکه زردچوبه، نمک و فلفل به آن اضافه کنید مرغ را به همراه آب بیشتری آبپز کنید. بعد از پخته شدن مرغ به اندازه یک لیوان آب مرغ برای تهیه سس کنار بگذارید. سینه مرغ پخته شده را ریش ریش کرده و برای تهیه مایه جامبو شلز کنار بگذارید.
تهیه سس گوجه فرنگی خوشمزه و خوش رنگ
همانطور که در فیلم طرز تهیه جامبو شلز که در ابتدای مطلب مشاهده کردید باید برای کف ظرف جامبو شلز یا پاستا صدفی یک سس خوب آماده کنید. پس دست به کار شوید و ۴ عدد گوجه فرنگی را رنده و در ماهیتابه سرخ کنید. سپس آب مرغ که در مرحله قبل کنار گذاشته بودید را به همراه یک حبه سیر رنده شده به تابه اضافه کنید و هر وقت سس غلیظ شد یعنی سس گوجه فرنگی شما آماده شده و میتوانید زیر اجاق گاز را خاموش کنید. سس گوجه را برای استفاده در مراحل بعدی کنار بگذارید.
مرحله پختن صدف پاستا صدفی بزرگ ( جامبوشلز )
جامبو شلز یا پاستا صدفی بزرگ را در آب جوش به همراه کمی روغن و به مدت ۲۰ دقیقه در آب جوش بپزید. هنگامی که پاستا صدفی ها را در آب ریختید به سراغ مرحله آماده کردن مایه پاستا شلز بروید. پس از ۲۰ دقیقه ماکارونی صدفی را آب کشی کنید.
مرحله آماده کردن مایه پاستا صدفی
یک عدد پیاز متوسط را به صورت نگینی ریز کنید و در تابه تفت دهید. سینه مرغ ریش ریش شده و پخته شده را به تابه اضافه کنید.
طعم دار کردن جامبو شلز
هر غذایی برای اینکه طعم و مزه خوبی داشته باشد باید از ادویههای مختلف و یا سبزیجات معطر در طرز تهیه آن استفاده شود. جامبو شلز یا پاستا صدفی نیز از این قائده مستثنی نیست.! برای مزه دار شدن پاستا صدفی یا گوش ماهی معمولا از زردچوبه، پودر آویشن، نمک و فلفل استفاده میکنند. اما برای اینکه بتوانید یک ماکارونی صدفی بزرگ خوشمزه و لذیذ تهیه کنید پیشنهاد میکنیم از چاشنی آلس پایس برای خوشمزه شدن جامبو شلز استفاده کنید. با اضافه کردن یک الی دو قاشق غذا خوری چاشنی شاندیزی دیگر نیازی به اضافه کردن هیچ ادویه نیست.
برای آشنایی بیشتر درباره این چاشنی طبیعی به صفحه چاشنی ایرانی آلس پایس مراجعه کنید.
حالا نوبت اضافه کردن مواد دیگر برای هر چه خوشمزه تر شدن فینگر فود جامبو شلز است. ۵ عدد قارچ ریز شده، یک عدد فلفل دلمه ای خرد شده به صورت نگینی، ذرت و جعفری به میزان دلخواه را به تابه اضافه کنید و چند دقیقه آنها را تفت دهید.در آخر یک بسته متوسط پنیر پیتزا در تابه بریزید.
آماده کردن جامبو شلز برای پختن در مایکروفر
سس گوجه فرنگی که از قبل تهیه کردید را در کف ظرف شیشه ای گود مانند مثل فیلم طرز تهیه جامبو شلز که در ابتدا مشاهده کردید بریزید. در جامبوهای پخته مقداری مایه ریخته و داخل ظرف بچینید. بعد از اینکه یک ردیف کامل جامبو در ظرف چیدید. یک لایه کم پنیر پیتزا روی آن بپاشید و جامبو های بعدی را روی آن بچینید. در نهایت همانند طرز تهیه پیتزا به میزان دلخواه میتوانید مقداری پنیر، سبزی جعفری، ذرت برای زیبا تر شدن جامبو شلز روی جامبو ها بریزید.
مرحله پایانی قرار دادن در مایکروفر
مایکروفر خود را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. و جامبو ها را به مدت ۲۰ دقیقه در گریل فر قرار دهید.
طرز تهیه جامبو شلز روی اجاق گاز در ماهیتابه (بدون فر)
دستور پخت اصلی برای پختن جامبو شلز در فر است و آلس پایس هم به شما پیشنهاد میکند جامبو را در فر تهیه کنید. در صورتی که فر در دسترس نیست میتوانید جامبو شلز را در ماهیتابه درست کنید که به آن جامبو شلز تابهای گفته میشود. برای درست کردن جامبو روی گاز ابتدا تابه را کمی چرب کنید و جامبوهایی که از قبل آماده کردهاید را در آن بچینید و مقداری پنیر پیتزا روی جامبو بریزید. در اخر یک استکان آب در کف ماهیتابه ریخته و با حرارت کم بگذارید تا پخته و آب آن کشیده شود.
علت خشک شدن جامبو شلز
یکی از مشکلاتی که احتمالا در طرز تهیه جامبو شلز با آن مواجه خواهید شد این است که بعد از اینکه جامبو را میپزید متوجه خشک شدن جامبوشلز یا ماکارونی صدفی خواهید شد. برای جلوگیری از این اتفاق بد کافیست به چند نکته توجه داشته باشید. اول اینکه حتما جامبو را در طبقه گریل فر قرار دهید تا حرارت کمتری به آن برسد. نکته دوم و طلایی برای خشک نشدن جامبو این است که مقدرای آب با آب پاش روی پاستا صدفی بپاشید تا رطوبت کافی داشته باشد.
علت ترک خوردن یا پاره شدن جامبو شلز
ترک خوردن یا پاره شدن پاستا شلز ظاهر زیبای غذا و هنر آشپزیتان را کاملا خدشه دار میکند. طوری که دیگر از این فینگر فود نمیتوان به عنوان یک فینگر فود مجلسی استفاده کرد. اگر پاستا صدفی بیشتر از ۲۰ دقیقه در آب حرارت ببینید باعث از بین رفتن بافت و ساختار پاستا صدفی یا جامبو شلز میشود.
جامبو شلز مرغ خوشمزه را میتوانید به عنوان غذای اصلی و فینگر فود برای دورهمیهای خودمونی و رسمی تهیه کنید و از آن لذت ببرید.
اگر درباره درست کردن پاستا صدفی هر سوالی دارید میتوانید آن را از طریق دیدگاه ها با ما در میان بگذارید تا آشپزهای آلس پایس در کوتاه ترین زمان ممکن به شما پاسخ دهند. همچنین برای مشاهده سایر دستورهای آشپزی میتوانید علاوه بر مجله آلس پایس به کانال آپارات آلس پایس و صفحه اینستاگرام آلس پایس مراجعه کنید.
پیشنهاد می کنیم این مطالب را هم بخوانید
-
ممنون ازشماهنرمند آشپزی عزیز
-
خواهش میکنم
-
عالی بود
-
تمنا میکنم
-
فیلم درست کردن جامبو شلزتون عالی بود?
-
خوشحالیم که براتون مفید بوده.
با تشکر از دیدگاه شما -
فینگر فود جامبو شلز واقعا یه غذای مجلسی بی نظیره به بقیه دوستان پیشنهاد میکنم حتما درست کنن. من به روش آلس پایس درست نکردم احتمالا باید خوشمزه بشه
-
سپاس از دیدگاه شما .
در صورتی که میخواهید تجربه تهیه غذا در طعمهای خوشمزه و مزههای جدید رو داشته باشید حتما چاشنی آلس پایس را امتحان کنید. -
به نظرم این یه روش عالی برای درست کردن جامبو شلزه . حتما با این دستور پخت تهیه میکنم. ممنون از مطلب عالی و جامع
-
سپاس از همراهی و دیدگاه شما کاربر عزیز. امیدواریم از خوردن این فینگر فود لذت ببرید.
-
میشه روی گاز درست کرد بدون فر یا حتما باید داخل فر باشه
-
جامبو بهتر است در فر درست شود اما روی اجاق گاز هم میتوانید آن را درست کنید.
-
میشه روی گاز درست کرد بدون فر
-
بله. در صورتی که میخواهید جامبو شلز را روی اجاق گاز درست کنید بهتر است فویل آلومینیومی دور آن بپیچید.
-
عالی بود این طرز تهیه جامبو شلز ممنون از شما
-
سپاسگذاریم از دیدگاه و حسن تعریف شما کاربر گرامی. لطفا بقیه رسپی های آلس پایس را مطالعه کنید
-
این مدل طرز تهیه جامبو شلز رو به بقیه هم پیشنهاد می کنم?
-
میتونین لینک مطلب را در شبکه های اجتماعی مثل تلگرام به اشتراک بگذارید.
-
جامبو شلزو چند باری تو خونه درست کرده بودم اما همیشه خشک میشد و ترک میخورد. با نکاتی که شما گفتید میخوام جامبو شلز بپزم ببینم چه جوری میشه
-
سپاس از حسن اعتماد شما به این دستور آشپزی.
-
عالی بود
-
نوش جان
-
جامبو شلز قبلا تو رستوران خورده بودم این سری با دستور پخت جامبو شلز شما درست کردم نکاتی که شما گفته بودید رعایت کردم خشک نشد و خوب شد
-
اگر از دستور پخت جامبو شلز راضی بودین حتما بقیه دستور های آشپزی آلس پایس را نیز مطالعه کنید. با سپاس
-
ممنون از توضیحاتتون
این رسپی عالی بود? -
سلام. سپاس از دیدگاه شما.
امیدواریم از از تهیه این غذا لذت برده باشین.