طرز تهیه سس آلس پایس، جستجویی غلط برای چاشنی آلس پایس

5+
2019/07/24 | 17:31
طرز تهیه سس آلس پایس، جستجویی غلط برای چاشنی آلس پایس
طرز تهیه سس آلس پایس، جستجویی غلط برای چاشنی آلس پایس

سس آلس پایس یا چاشنی آلس پایس ؟! سوالی که شاید در ذهن برخی از مصرف کنندگان عزیز آلس پایسی باشه. شاید که نه حتما. چرا می‌گوییم حتما، چونکه نتایج بررسی عبارات مورد جستجوی کاربران این رو به ما میگه. برخی از عزیزان برای دستیابی به اطلاعات مربوط، عبارت «طرز تهیه سس آلس پایس» رو جستجو می‌کنند. اصلا تا به حال به این موضوع فکر کردید که آیا سس با چاشنی تفاوت دارد یا خیر؟ با ما همراه باشید تا به این سوال پاسخ دهیم.

اول از همه ببینیم تعریف سس و چاشنی چی هستش؟!

سُس (Sauce) : یک ماده غذایی مایع خامه ای، یا نیمه جامد است که معمولا موقع سرو غذا مورد استفاده قرار می‌گیره. معمولا سس ها به تنهایی استفاده نمی‌شوند بلکه برای افزودن طعم و مزه، خیساندن، و یا جذابیت بصری غذا به کار برده می‌شوند. سس یک واژه فرانسوی است و از واژه لاتین سالسا گرفته شده است.

چاشنی (Condiment) : مخلوط ادویه‌ها، گیاهان خشک، یا یک مایع غلیظ سس مانند (حاوی ادویه ها، گیاهان معطر، و عصاره ها) است که هنگام آماده سازی مواد اولیه غذا و برای مزه دار کردن آن‌ها قبل از پخت به کار می‌رود.

حالا ببینیم تفاوت سس با چاشنی چیه؟!

تفاوت عمده سس با چاشنی آن است که معمولا سس را در کنار غذای آماده و هنگام سرو آن استفاده می‌کنند ولی چاشنی را معمولا قبل از تهیه و طبخ غذا و به منظور طعم دار کردن و یا مرینیت کردن (طعم دار کردن و ترد کردن) مواد اولیه غذا مانند گوشت مرغ یا ماهی استفاده می‌کنند. محصولات ویژه مرغ و ماهی آلس پایس از نوع چاشنی هستند نه سس.

« طرز تهیه سس آلس پایس » جستجویی غلط برای چاشنی آلس پایس

طبق بررسی‌های به عمل آمده توسط «تیم بازاریابی دیجیتالی» شرکت دانش بنیان طعم و عطر ماگنولیا، برخی از کاربران به اشتباه چاشنی های آلس پایس را سس آلس پایس می‌خوانند و عبارت « طرز تهیه سس آلس پایس » یا « سس آلس پایس » را جستجو می‌کنند. چاشنی آلس پایس برای مرینیت کردن و قبل از پخت غذا کاربرد دارد؛ اما همانطور که در بالا به آن اشاره کردیم سس را معمولا در کنار غذا و هنگام سرو آن استفاده می‌کنند.

چاشنی سس آلس پایس

همه بگوییم چاشنی جوجه کباب آلس پایس !

طبق توضیحاتی که در بالا گفته شد چاشنی جوجه کباب و مرغ آلس پایس یک مایع غلیظ سس مانند است ولی سس نیست. افتخار ماست که این چاشنی ها در کارخانه ماگنولیا و بر پایه‌ی فرهنگ و ذائقه اصیل ایرانی و از مواد اولیه کاملا طبیعی که بومی ایران هستند، تولید می‌شوند. چاشنی جوجه کباب و مرغ آلس پایس علاوه بر اینکه گوشت مرغ را هم ترد و طعم دار (اصطلاحا مرینیت – marinade) می‌کند، رنگ فوق العاده ای هم به گوشت مرغ می دهد. به شما اطمینان می دهیم که رنگ های استفاده شده در تولید محصولات آلس پایس کاملا طبیعی هستند و از مواد اولیه ۱۰۰ درصد طبیعی مثل پاپریکا، کلروفیل، کارمین، تورمریک و… تولید می‌شوند.

در اینفوگرافیک زیر تمام اطلاعات مورد نیاز برای آشنایی یا انواع چاشنی های جوجه کباب و مرغ آلس پایس را در اختیار شما قرار داده‌ایم، تا دیگر دچار سردرگمی نشوید.

اینفوگرافیک چاشنی جوجه کباب آلس پایس

5+
5+
6
در بحث‌‌ پیرامون این مطلب شرکت کنید!
ارسال دیدگاه
موضوع مرتبط : چاشنی جوجه کباب

دیدگاه شما

6 دیدگاه
  • امیر امیر
    2019/09/03 | 15:24

    سلام قیمت چاشنیها رو کجا میشه جستجو کردبه صورت عمده

    • تحریریه آلس پایس تحریریه آلس پایس
      2019/09/03 | 16:35

      سلام، با سپاس از دیدگاه شما. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره چاشنی های آلس پایس با شماره تلفن ثابت ۰۸۶۴۸۵۴۸
      و یا شماره موبایل کارشناس فروش ۰۹۱۸۸۶۷۵۹۳۱ تماس بگیرید.

  • زهرا زهرا
    2019/08/02 | 21:09

    خسته نباشید.

    • تحریریه آلس پایس تحریریه آلس پایس
      2019/08/05 | 08:24

      ممنون . در کنار شما کاربران دوست داشتنی احساس خستگی نمیکنیم

  • ستاره ستاره
    2019/08/02 | 20:43

    چه جالب 🙂 مطلب خوبی بود

    • تحریریه آلس پایس تحریریه آلس پایس
      2019/08/05 | 08:33

      سپاس از دیدگاه شما