با “رنگ خوراکی طبیعی آلس پایس” دسرهای خود را رنگارنگ کنید

خانمهای خانه دار، قنادها، تولیدکنندگان صنعت غذایی و همه افرادی که به نحوی در تهیه مواد غذایی و خوراکی نقش دارند به خوبی میدانند که ظاهر خوراکیها یکی از مولفههای مهم در برانگیختن اشتها و جذب مصرف کننده یا مشتری است. به جز شکل و قالب خوراکی، رنگ یکی از عوامل مهم زیبایی خوردنیهاست. برای پی بردن به این موضوع فقط کافیست دنیایی را تصور کنید که همه خوردنیها سیاه و سفید بودند!!
اکنون که به اهمیت رنگ در خوراکیها و غذاها پی بردید میخواهیم “افزودنی خوراکی” را به شما همراهان همیشگی آلس پایس معرفی کنیم که با استفاده از آن میتوانید گسترهی وسیعی از خوردنیها را با رنگهای جذاب، متنوع و از همه مهمتر طبیعی؛ رنگارنگ (رنگ آمیزی) کنید!
“رنگ خوراکی طبیعی” آلس پایس چیست ؟
رنگهای طبیعی آلس پایس از استخراج رنگ دانههای موجود در گیاهان تولید میگردند. پس از استخراج رنگ دانه فرایندهای، تغلیظ، خالص سازی، تثبیت و شفاف سازی صورت میپذیرد. این رنگ دانهها از گیاهانی مانند زردچوبه، گوجه فرنگی، انگور قرمز، تمشک، انار، چغندر قند، اسفناج، فلفل قرمز شیرین پاپریکا، زعفران، هویج استخراج میشوند و حاوی رنگ دانههایی مانند کورکومین، لیکوپن، پاپریکا ، بیتروت، کلروفیل، کارامل، آنتوسیانین، کروسین، بتائین، تانن، فلروونوئیدها، کاروتنوئیدها میباشند.
رنگهای طبیعی خوراکی نه تنها آثار زیان بار و مخاطرات جدی رنگهای مصنوعی را ندارد، بلکه غالبا دارای اثرات بسیار مفیدی برای سلامت انسانی میباشند. بر همین اساس استفاده از رنگهای طبیعی خوراکی به جای رنگهای شیمیای مضر و خطر ساز میتواند نقش مهمی در ارتقاء سلامت جامعه و پیشگیری از سرطانها داشته باشد.
رنگ مصنوعی یا خوراکی؟
گزارشات آماری تیم تحقیقات بازار “ماگنولیا” نشان میدهد که به طور میانگین در شهرهای مختلف کشور بالای ۸۰% قنادیها از رنگهای مصنوعی استفاده میکنند و این یک فاجعه است. هر چند بازرسین اداره بهداشت و سازمان غذا و دارو در این حوزه نظارت دارند اما
- قیمت بسیار پایین رنگهای مصنوعی
- دوز مصرف بسیار کم
- همچنین پایداری بالای این رنگها به حرارت
باعث میشود که متاسفانه بعضی از قنادهای عزیز از این رنگها استفاده کنند. مطالعات نشان میدهد رنگهای مصنوعی خوراکی باعث ایجاد واکنش آلرژیک، بیش فعالی در کودکان، افسردگی، بی قراری، مشکلات خواب میشود و احتمال تولید مواد سمی در اثر شکستن و تجزیه رنگهای مصنوعی در بدن انسان افزایش پیدا میکند.
سلامت و امنیت غذایی شما چقدر برای ما مهم است؟
رنگهای تولیدی آلس پایس از مواد اولیه گیاهی با بهترین کیفیت و با استفاده از تکنولوژی مدرن و روز دنیا استخراج میشوند. همچنین با استانداردهای اتحادیه اروپا، سازمان غذا و دارو، و استاندارد ملی ایران مطابقت داده شده است و پس از انجام آزمونهای طیف سنجی، سنجش فلزات سنگین و سایر آزمونهای فیزیکی و شیمیایی و میکروبیولوژی و در نهایت اخذ تاییدیه کنترل کیفی اجازه ورود به بازار مصرف را پیدا میکنند.
رنگ طبیعی چه کاربرد هایی دارد؟
از آنجایی که این محصول برای خوارکیها و صنایع غذایی ساخته و تولید شده است وگستردگی موارد مصرف آن بسیار بالاست؛ افراد مختلفی از آشپزهای در خانه، قنادها و تولید کنندگان در حوزههای صنایع غذایی_نوشیدنی، میتوانند از رنگهای خوراکی طبیعی آلس پایس استفاده کنند. از کاربردهای رنگ های خوراکی میتوان به این موارد اشاره کرد: انواع بستنی، شکلات، سان شاین، خامه قنادی، آب نبات، اسموتیها، انواع کیک و شیرینی جات، مغزی کلوچه، نوشدنیهای سرد، ژله، شارلوت، دسترهای سنتی، پاستیل، کاستارد، یخمک، مارشمالو، تارت، موس، مافین، کرمها
ویژگیهای رنگ خوراکی طبیعی آلس پایس:
از مهم ترین ویژگیهای رنگهای خوراکی آلس پایس میتوان به موارد زیر اشاره کرد.
-
- قدرت رنگ دهی بالا
- مقاوم به حرارت
- دوز مصرف کم و مقرون به صرفه
- نداشتن بوی خاص
- ماندگاری و پایداری مناسب در محصول ( یکسال تاریخ مصرف)
- تنوع رنگ( ۱۰ طیف رنگ)
- ۱۰۰% طبیعی
- امکان عرضه در اوزان ۵۰ گرم، ۲۵۰ گرم، یک کیلوگرم،۱۰ کیلوگرم، ۲۰ کیلوگرم
- دارا بودن پروانه ساخت و مجوز مصرف در صنوف از اداره نظارت بر مواد غذایی :
- پروانه بهره برداری از اداره صنایع: ۱۰۲/۲۶۶۷۸
- پروانه بهره برداری از اداره نظارت: ۶۵۵۰
- پروانه ساخت: ۱۳/۱۰۸۹۴
فرایند شش مرحله ای تولید رنگها
- مواد اولیه
- استخراج
- تصفیه
- تغلیظ
- پالایش
- استرلیزه کردن و تنظیم قدرت رنگ
چرا رنگهای آلس پایس؟
برای موفقیت یک محصول غذایی علاوه بر طعم و بافت؛ رنگ عامل بسیار مهمیست. رنگهای طبیعی خوراکی آلس پایس، محصول شما را منحصر به فرد و اشتهابرانگیز میکند. همچنین سبب افزایش جذابیت و گیرایی محصولات غذایی شده و احساس تازگی و طبیعی بودن را در ذهن مصرف کنندگان القا میکند.
انواع رنگ های خوراکی به همراه مشخصات
رنگهای خوراکی آلس پایس به صورت مایع و در اوزان ۵۰ و ۲۵۰ گرمی تولید و بسته بندی میشوند. در ادامه مشخصات رنگهای طبیعی را به همراه عکس میتوانید مشاهده کنید.
رنگ طبیعی خوراکی مایع قرمز
کد رنگ | طیف رنگ | کد بین المللی | نوع رنگ | ترکیب اصلی | میزان مصرف (در هر کیلوگرم) |
R1 | E120 | قرمز | Carmin | ۳ تا ۴ گرم |
رنگ طبیعی خوراکی مایع قرمز تیره
کد رنگ | طیف رنگ | کد بین المللی | نوع رنگ | ترکیب اصلی | میزان مصرف (در هر کیلوگرم) |
R2 | E120 | قرمز تیره | Carmin | ۱ تا ۲ گرم |
رنگ طبیعی خوراکی مایع زرد لیمویی
کد رنگ | طیف رنگ | کد بین المللی | نوع رنگ | ترکیب اصلی | میزان مصرف (در هر کیلوگرم) |
Y1 | E100 | زرد لیمویی | Turmeric | ۲ تا ۳ گرم |
رنگ طبیعی خوراکی مایع زرد کلاسیک
کد رنگ | طیف رنگ | کد بین المللی | نوع رنگ | ترکیب اصلی | میزان مصرف (در هر کیلوگرم) |
Y2 | E100-E160c | زرد کلاسیک | Turmeric-Paprika | ۲ تا ۳ گرم |
رنگ طبیعی خوراکی مایع نارنجی
کد رنگ | طیف رنگ | کد بین المللی | نوع رنگ | ترکیب اصلی | میزان مصرف (در هر کیلوگرم) |
Y3 | E100-E160c | نارنجی | Carmin-Paprika | ۲ تا ۳ گرم |
رنگ طبیعی خوراکی مایع نارنجی تیره
کد رنگ | طیف رنگ | کد بین المللی | نوع رنگ | ترکیب اصلی | میزان مصرف (در هر کیلوگرم) |
Y4 | E100-E160c | نارنجی تیره | Carmin-Paprika | ۲ تا ۳ گرم |
رنگ طبیعی خوراکی مایع سبز روشن
کد رنگ | طیف رنگ | کد بین المللی | نوع رنگ | ترکیب اصلی | میزان مصرف (در هر کیلوگرم) |
G1 | E100-E140 | سبز روشن | Turmeric-Paprika | ۲ تا ۳ گرم |
رنگ طبیعی خوراکی مایع سبز تیره
کد رنگ | طیف رنگ | کد بین المللی | نوع رنگ | ترکیب اصلی | میزان مصرف (در هر کیلوگرم) |
G2 | E140 | سبز تیره | Chlorophyll | ۲ تا ۳ گرم |
رنگ طبیعی خوراکی مایع قهوه ای
کد رنگ | طیف رنگ | کد بین المللی | نوع رنگ | ترکیب اصلی | میزان مصرف (در هر کیلوگرم) |
B1 | E150a | قهوه ای | Caramel | ۲ تا ۳ گرم |
رنگ طبیعی خوراکی مایع قهوه ای تیره
کد رنگ | طیف رنگ | کد بین المللی | نوع رنگ | ترکیب اصلی | میزان مصرف (در هر کیلوگرم) |
B3 | E150a | قهوه ای تیره | Caramel | ۲ تا ۳ گرم |
رنگ خوراکی از کجا بخریم ؟
شرکت دانش بنیان طعم و عطر ماگنولیا اولین و بزرگترین تولید کننده طعم و رنگ طبیعی خوراکی در ایران میباشد. این شرکت با دارا بودن ۷ آزمایشگاه تخصصی در زمینه طراحی و فرمولاسیون طعم، امکانات بسیار مدرن آزمایشگاهی و تولیدی و مرکز ارزیابی حسی تاکنون موفق به تولید طیف متنوعی از طعم دهندهها و رنگهای طبیعی خوراکی ویژه واحدهای قنادی و کافی شاپ گردیده است. رنگ خوراکی با برند ماگنولیا برای واحدهای صنعتی و رنگ خوراکی با برند آلس پایس برای واحدهای صنفی و مصارف خانگی از معتبرترین برندهای موجود در بازار است. مصرف کنندگان خانگی برای خرید رنگ های خوراکی میتوانند از دیجی کالا به صورت آنلاین خرید نمایند و تولید کنندگان واحدهای صنعتی و صنفی برای خرید عمده میتوانند از قسمت تماس با آلس پایس با کارشناسان فروش تماس حاصل نمایند.
پیشنهاد می کنیم این مطالب را هم بخوانید
-
سلام در مشهد نمایندگی دارین
-
سلام . چشم نظرتون رو به واحد تولید رجاع خواهیم داد.
-
این رنگهای طبیعی واقعا بینظیره
-
سپاس از دیدگاه زیباتون
-
با سلام این رنگ های خوراکی برای شربت ها استفاده میشه؟ چقد پایدار هست؟ از لحاظ تاریخ انقضا و دوفازی شدن؟
-
سلام و سپاس از سوال خوبتون
تاریخ انقضا رنگهای خوراکی آلس پایس یک سال میباشد و دو فاز نمیشود.
همچنین یکی از کاربردهای این رنگ ها در شربت و نوشیدنیهای میباشد و به دلیل طبیعی بودن محصول پایداری نسبتا کمتری به رنگ های مصنوعی دارند. -
من از این رنگای طبیعی آلس پایس استفاده کردم خیلی عالی هستن
-
خوشحالیم که مورد پسندتون قرار گرفته
-
بسیار عالی اگر میشه با این رنگ های خوراکی کیک و شیرینی درست کنید و آموزش بدین
-
ممنون از دیدگاه زیباتون.
به زودی آموزش کیک و شیرینی با رنگ های خوراکی در مجله آشپزی آلس پایس آموزش داده میشود.