طرز تهیه بقچه بادمجان غذایی خوشمزه و لذیذ + ویدیو آموزشی
بقچه بادمجان یک فینگر فود عالی و خوشمزه مناسب برای مهمانیهاست. میتوانید این غذا را به عنوان میان وعده نیز برای خانواده و دوستان تدارک ببینید. بادمجان یکی از مواردی است که پخت بسیار سریع و راحتی دارد. پس با این دستور پخت شکل جدیدی از بادمجان را به سفرههای خود هدیه دهید. اگر مایل هستید در وعدههای غذایی خود و همچنین در روش پخت بادمجان تنوع به خرج دهید، حتما بقچه بادمجان را تهیه کنید. این غذا دقیقا به اندازه اسم بامزهای که دارد، خوشمزه و لذیذ است. پس با مجله آشپزی آلس پایس همراه باشید تا طرز تهیه این غذای جذاب را یاد بگیرید.
مواد مورد نیاز
- گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
- بادمجان: ۲ عدد
- پیاز: ۱ عدد
- پودر سوخاری: ۲ قاشق غذا خوری
- گوجه فرنگی: ۲ عدد
- آب: نصف لیوان
- روغن: به میزان لازم
- خلال چوبی (خلال دندان) و گوجه گیلاسی: به تعداد لازم
- چاشنی کباب ترش آلس پایس: ۲ قاشق غذا خوری
- چاشنی جوجه کباب بندری آلس پایس: ۱ قاشق غذا خوری
دستور پخت بقچه بادمجان
مرحله اول
برای تهیه بقچه بادمجان ابتدا گوشت چرخ کرده را داخل یک کاسه ریخته و سپس یک عدد پیاز را رنده کنید. آن را به همراه مقدار تعیین شده از پودر سوخاری به گوشت بیافزایید. سپس به خوبی تفت دهید تا به خورد یکدیگر بروند.
مرحله دوم
اکنون نوبت مزه دار کردن گوشت میباشد. بدین منظور از چاشنی کباب آلس پایس که مخصوص گوشت چرخ کرده تهیه شده است، اضافه نمایید. حسابی گوشت را ورز دهید تا به خوبی طعم دار گردد. پس از اینکه گوشت به خوبی مزه دار شد، آن را به صورت توپکهای کوچک درآورید. با استفاده از چاشنی گوشت آلس پایس دیگر نیازی به افزودن هیچ ادویهای برای طعم دار کردن گوشت نخواهید داشت و این محصول از سبزیجات معطر و مواد اولیه صددرصد طبیعی تهیه شده است.
مرحله سوم
در این مرحله به سراغ بادمجانها رفته و آنها را از طول به صورت ورقههای نازک برش دهید. سپس بادمجان را مدتی در روغن انداخته تا مقدار کمی سرخ شود و پخت آن در فر نیز راحتتر گردد. سپس در همان حال که روغن داغ است، گوشتهایی را که به صورت توپک درآوردید نیز سرخ نمایید.
مرحله چهارم
در این مرحله به منظور تهیه سس برای بقچه بادمجان، مقداری روغن در تابه بریزید. پس از اینکه مقداری داغ شد؛ گوجه فرنگی پوره شده را به همراه یک قاشق چاشنی بندری به تابه بیفزایید. پس از اینکه مقداری تفت خورد یک لیوان آب به آن اضافه نمایید و بگذارید بپزد تا جایی که کمی غلظت پیدا کند.
طرز تهیه کباب تابهای را با چاشنی کباب کوبیده آلس پایس آموزش ببینید!
مرحله پنجم
در آخرین مرحله از تهیه بقچه بادمجان دو یا سه عدد از برشهای بادمجان را که از قبل تفت دادهایم، از جهات مختلف و به صورت بعلاوه بر روی هم قرار دهید. داخل آن، یکی از گوشتها را قرار داده و بادمجان را به شکل بقچه بپیچید. برای اینکه بادمجانها به همان شکل ثابت بماند، بر روی هر کدام از بقچههای بادمجان یک خلال چوبی قرار دهید و سپس آنها را به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه قرار دهید.
برای زیباتر شدن آن میتوانید در انتهای کار بر روی هر یک از آنها یک گوجه گیلاسی یا زیتون قرار دهید.
اکنون غذای شما آماده است، نوش جان!
فوت و فن تهیه بقچه بادمجان
-
این غذای خوشمزه داخل تابه نیز قابل تهیه است. بدین منظور بقچههای بادمجان را داخل سس تهیه شده قرار دهید و اجازه دهید با حرارت ملایم به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه به خوبی بپزد.
-
برای اینکه بقچه بادمجان زیباتری داشته باشید بهتر است از بادمجانهای قلمی استفاده نمایید.
-
ضخامت بادمجانهایی که برش میدهیم بهتر است بیش از ۵ میلی متر نباشد. زیرا ضخیم شدن ورقههای بادمجان سبب میشود که پیچیدن آن سخت شود.
-
برای جلوگیری از وا رفتن بادمجان در فر، میتوانید پوست آن را نگرفته و یا به صورت یکی در میان پوست بادمجانها را بگیرید. اینگونه سبب استحکان آنها هنگام پخت میگردد.
-
برای گرفتن تلخی بادمجانها میتوانید پس از برش دادن و ورقهای کردن، داخل آب قرار داده، بر روی ورقههای بادمجان نمک بپاشید و ۳۰ دقیقه صبر کنید. پس از اینکه مزه تلخ ورقهها گرفته شد آنها را آبکشی کرده و خشک نمایید.
-
دقت کنید که بادمجانها بیش از حد سرخ نگردد و به طلایی شدن آن اکتفا گردد. زیرا بیش از حد سرخ شدن آنها سبب خشکی و شکنندگی بقچه بادمجان میشود.
-
هنگام قرار دادن بقچه بادمجان در فر میتوانید کمی روی آن را با استفاده از پنیر پیتزا بپوشانید و یا پیش از بستن بقچه پنیر پیتزا را بر روی گوشت اضافه نمایید.
-
در هنگام سرخ کردن بادمجانها برای اینکه روغن کمتری به آن جذب شود، آن را داخل تابه معمولی و یا تابه گریل سرخ کنید. بدین صورت که تنها با چرب کردن کف تابه و قرار دادن آن بر روی شعله با حرارت متوسط، بادمجان را کمی سرخ کنید. همچنین برای کاهش جذب روغن به بادمجان، آنها را به زعفران و زرده تخم مرغ آغشته نمایید.
-
در تهیه موادی که داخل بادمجان قرار میدهید میتوان از هویج، برنج، فلفل دلمهای، گشنیز و جعفری و… استفاده نمایید.
-
برای تهیه این غذا میتوانید از یک قالب بزرگ استفاده نمایید. برای این کار ورقههای بادمجان را در کف قالب چیده و سپس بر روی آن مواد تهیه شده با گوشت چرخ کرده را بیافزایید و کنارههای بادمجان را به خوبی ببندید.
برای مشاهده انواع دستور پخت با چاشنیهای آلس پایس به اینستاگرام ما سر بزنید.