طعم دهنده های قنادی و شیرینی پزی

گرانبها تر از سلامتی چیزی هست؟

هیچ یک از ما نیست که دوست نداشته باشد دسرها و شیرینی‌جات خوشمزه و لذیذ را تجربه کند و از عطر و مزه‌های آن لذت ببرد. البته همه ما دوست داریم که از آن چه می‌خوریم و یا می‌نوشیم اطمینان داشته باشیم و لذت را با آرامش و امنیت توام کنیم.

در راستای این نیاز مهم و ارزشمند مصرف‌کنندگان، یعنی لذت طعم و عطر به همراه سلامتی و احساس تازگی بر آن شدیم که طیف متنوعی از محصولات شامل انواع طعم دهنده و رنگ طبیعی خوراکی که تماما دارای ترکیبات طبیعی و برپایه طبیعی می‌باشد، طراحی و تولید نمائیم و با افتخار به عنوان تنها شرکت تولید کننده طعم و رنگ قنادی دارای مجوز مصرف در صنوف شناخته شویم. و البته این دستاورد بزرگ ماحصل تلاش و کوشش متخصصین این شرکت و اهتمام و عزم مدیران مجموعه مبنی بر استفاده صرف از مواد اولیه طبیعی در طعم‌ها و رنگ‌های قنادی است.خوشبختانه در طی این راه پر فراز و نشیب تاکنون سربلند بوده‌ایم و مستندات و نتایج آزمایشگاهی بسیاری را از مراکز معتبر و آزمایشگاه‌های اکرودیته وزارت بهداشت مبنی بر طبیعی بودن محصولات را به دست آوردیم.

باور ما این است که گرانبهاتر از سلامتی چیزی نیست و نمی‌بایست و جایز نیست که گوهر گرانبهای سلامتی خود را ارزان بفروشیم و با مصرف بی رویه اسانس‌ها و رنگ‌های سنتتیک و مضر که به وفور با قیمت‌های پایین در بازار وجود دارد به خطر بیندازیم. از رنگ مکه‌ای صفارالزعفران که همان تاتارازین است تا رنگ‌ها و طعم‌های سنتتیک بی شمار دیگر بعضا به صورت قاچاق وارد می‌شود و یا به صورت غیرمجاز تولید می‌شود و در مواردی هم که در کارخانه تولید می‌گردد به دلیل ماهیت غیر طبیعی بودن، جهت مصرف نیاز به حضور مسئول فنی در کارگاه قنادی دارد.

لذا با تکیه بر متخصصین متبحر، آزمایشگاه‌های مدرن و دانش روز دنیا مبنی بر استحصال مواد موثر گیاهی برای تولید طعم‌دهنده‌های طبیعی و یا بر پایه طبیعی و پیگمنت‌های طبیعی رنگی از گیاهانی مانند زردچوبه، زعفران، فلفل قرمز شیرین، انگور قرمز، گوجه فرنگی، چغندر قند، اسفناج و… به ترتیب منشا رنگ‌های طبیعی تورمریک، کروسین، پاپریکا، آنتوسیانین، لیکوپن، بیتروت، کلروفیل و… و با طیف رنگ زرد، نارنجی، قهوه‌ای، قرمز و سبز گردیده‌اند، موفق شدیم این نیاز کشور را پاسخگو باشیم. هم اکنون طیف طعم‌دهنده‌های آلس پایس بسیار متنوع بوده و حتی شامل طعم‌های بی‌نظیری مانند گز، سوهان، قطاب، زعفران، خامه، شیر، کره، بیسکوئیت، بیکری و وانیلا پرسیکاعلاوه بر طعم‌های پرکاربرد مثل پرتقال، موز، توت فرنگی و ده‌‌ها طعم دیگری باشد. همچنین طیف رنگ‌های طبیعی خوراکی این شرکت تقریبا می‌توانند عمده نیاز در زمینه رنگ را برآورده سازد.

طعم‌ها و رنگ‌های قنادی آلس پایس در فرم‌های فیزیکی مایع، پودری و گرانولی بوده و از ویژگی‌های آن‌ها دوز مصرف کم و مقاومت به حرارت می‌باشد. این محصولات در اوزان g 50، g 250، kg 1، kg 10و kg 20 قابل تهیه می‌باشد. کاربرد این محصول در انواع دسرها و شیرینی‌جات سنتی مانند گز، سوهان، باقلوا و کلوچه تا انواع کیک، شیرینی‌جات تر و خشک، خامه قنادی و انواع دسر می‌باشد. همچنین در بستنی و نوشیدنی نیز کاربرد دارد.

محصولات آلس پایس