درباره ما
شرکت دانش بنیان طعم و عطر ماگنولیا بزرگترین تولید کننده طعم دهنده، چاشنی و رنگ طبیعی خوراکی در کشور بوده و از سال ۱۳۸۳ فعالیت خود را آغاز نموده است. این شرکت با برخورداری از مجموعه کارخانجات معظم در ساوه، شهرک صنعتی کاوه در مساحتی به وسعت ۱۱۰۰۰ هزار مترمربع، با استفاده از ماشین آلات مدرن و تکنولوژیهای پیشرفته و جدید، مبتکر طراحی و تولید چاشنیهای خوراکی طبیعی بومی ایرانی میباشد.
چاشنیهای آلس پایس از محصولات بینظیر این شرکت دانش بنیان است که بر پایه فرهنگ و ذائقه ایرانی و با بهره گیری از مواد بومی و طبیعی، طراحی و تولید شده است. این چاشنیها با ترد و طعم دار کردن انواع گوشت طعم فوق العادهای به آن میبخشد.
محصولات آلس پایس
تازه های آشپزخانه آلس پایس
طرز تهیه مرغ شکم پر خوشمزه و مجلسی با چاشنی بندری
اگر یک غذای خوشمزه و مناسب مهمانی میخواهید مرغ شکم پر غذای مناسبی بوده و علاوه بر اینکه یک غذای اصیل و سنتی متعلق به شمال کشور به شمار میرود؛ همچنین موادی که برای تهیه این غذا و پر کردن شکم مرغ مورد استفاده قرار میگیرد، از ارزش غذایی بسیار بالایی برخوردار میباشد. برای مشاهده دستور پخت این غذا کلیک کنید.
دستور پخت کوکو پیتزایی ترکیب غذای ایرانی و ایتالیایی
این غذای خوشمزه همان کوکو سیب زمینی بوده که میتوانید با افزودن برخی از مواد اولیه پیتزا، مانند پنیر پیتزا، قارچ وغیره طعم پیتزا را در این غذای ساده و خوشمزه تداعی کنید. برای مشاهده دستور پخت این غذا کلیک کنید.
طرز تهیه مرغ تنوری یک غذای هندی و خوشمزه
مرغ تنوری در فر یک غذای مجلسی و بسیار لذید بوده و اصلیت این غذا به کشور هند مربوط است. با توجه به اینکه غذاهای کشور هند اغلب تند هستند، بنابراین مرغ تنوری نیز با ادویهجات تند و تیز و انواع فلفل تهیه میگردد. این غذا در گذشته و یا به شیوه سنتی در تنور پخته میشود ولی امروزه در فر آماده میگردد. برای مشاهده دستور پخت این غذا کلیک کنید.
دستور پخت قارچ شکم پر یک فینگر فود عالی
قارچ، این فسقلیهای کوچک و محبوب طرفداران بسیار زیادی دارد و یکی از غذاهایی که میتوان با استفاده از قارچ تهیه کرد، قارچ شکم پر میباشد. پخت غذاهای شکم پر در تمامی دنیا رایج بوده و از محبوبیت زیادی برخوردار است. قارچ شکم پر نوعی فینگر فود نیز محسوب میشود که در مهمانی و مجالس، دورهمی، تولد و یا به عنوان یک عصرانه میتوان تهیه کرد. برای مشاهده دستور پخت این غذا کلیک کنید.
طرز تهیه ته چین مرغ زعفرانی یک غذای مجلسی و خاص
ته چین مرغ محبوبیت بسیاری در سفرههای ایرانی دارد. از آنجایی که این غذا مناسب مهمانیها میباشد؛ بنابراین یک غذای مجلسی محسوب میگردد و این غذای خوشمزه شکل و فرم جذاب و زیبایی را دارا است. این غذا به صورتهای گوناگون و با مواد مختلفی تهیه میگردد. از انواع مختلف ته چین میتوان به ته چین مرغ، گوشت، ماهی، سیب زمینی، بادمجان، اسفناج و غیره اشاره کرد. برای مشاهده دستور پخت این غذا کلیک کنید.
دستور پخت پلو شوشتری یک غذای محلی مناسب مهمانیها
پلو شوشتری یکی از غذاهای محلی متعلق به جنوب کشور است و همانطور که از نام آن پیداست متعلق به استان خوزستان میباشد. پلو شوشتری به نوعی شوید پلو محسوب میگردد و طرز تهیه این دو غذا بسیار به یکدیگر شباهت دارند. این غذا هم با گوشت قرمز و هم با گوشت مرغ قابل تهیه است. برای مشاهده دستور پخت این غذا کلیک کنید.
طرز تهیه پیتزای خانگی بینظیر با نان تست و چاشنی شاندیزی
پیتزا تحفه بی نظیری از کشور ایتالیاست که پخت این فست فود خوشمزه به روشهای متنوع و با مواد گوناگون در سرتاسر دنیا انجام میگیرد. پیتزا با نان تست نیز علاوه بر لذتی که در هنگام پخت آن عاید شما میشود، مانند بسیاری از غذاهای خانگی دیگر مزه مخصوص به خود را دارد. برای مشاهده دستور پخت این غذا کلیک کنید.
دستور پخت املت مخصوص با قارچ و پنیر همراه چاشنی دزفولی
املت یکی از غذاهای ساده و فوری در سفرههای ایرانی میباشد. به طور کلی با وجود اینکه غذاهای متنوعی وجود دارد؛ در بسیاری از موارد این غذاهای ساده و فوری محبوبیت خود را از دست ندادهاند و همچنان نیز مورد استقبال قرار میگیرند. املت مخصوص با استفاده از تخم مرغ، قارچ، فلفل دلمه و پنیر ورقهای قابل تهیه است. برای مشاهده دستور پخت این غذا کلیک کنید.