طعم دهنده های کترینگ و رستورانی

همه ما دوست داریم لحظات آرامش بخش و لذت بخشی را در رستوران در هنگام صرف غذا تجربه کنیم و این لحظات در اکثر مواقع بخش‌های خاطره‌ساز و زیبای زندگی ما هستند؛ همچنین هیجان لذت امتحان و تجربه کردن رسپی‌های متنوع و جدید. این مزه‌‎های جدید، تجربه‌ای نیست که هیچ یک از ما اشتیاق آن را نداشته باشد. خوشحالیم که توانسته‌ایم، با خلق مزه‌ها و ماری نیدهای متنوع برای انواع منوهای غذایی علی الخصوص انواع کباب کوبیده، چنجه، جوجه کباب، حس تنوع طلبی و لذت این هیجان را برای مراجعین و مشتریان فراهم سازیم و از سوی دیگر راحتی و استفاده آسان، صرفه جویی در زمان و هزینه و ایجاد ارزش افزوده بالا، ایجاد یک منوی غذایی خاص را برای صاحبان اصناف فراهم سازیم.

چاشنی‎‌های کباب، جوجه کباب و ماهی سبب می‌شود که تنها ظرف چند دقیقه و تنها با افزودن ۳۰ تا ۵۰ گرم از این فرآورده به هر کیلوگرم گوشت سفید یا قرمز، بدون اضافه نمودن هیچ ادویه و طعم دهنده دیگر، کباب و جوجه کباب‌های عالی، خوشمزه و متنوع را به راحت‌ترین شیوه آماده طبخ نمایید. از سویی با توجه به ترکیبات طبیعی این محصولات، نداشتن نگه‌دارنده و دارا بودن پروانه ساخت و مجوزهای بهداشتی و به خصوص مجوز مصرف در صنوف هیچگونه دغدغه قانونی و بهداشتی نخواهید داشت و می‌توانید به راحتی به منوی خود اضافه کنید . از آنجایی که نیاز به آماده سازی از ساعت‌ قبل ندارد، درست در لحظه و هنگام سفارش دهی نسبت به آماده سازی آن تنها ظرف ۳ دقیقه بپردازد.

‫۱/۵ ‫(۱ نظر)